Hogy tudom elengedni azt ha utálok valakit és emiatt folyton stresszelem magam, féltékenykedek, gyűlölködök. Ezen hogy tudnék változtatni?
Másokon stresszelni, gyűlölködni, féltékenykedni improduktív energiapazarlás, gyakorlatilag magaddal cseszel ki. Rosszabb esetben termeled a rákos sejteket is.
Engedd el!
Igen tudom. Ez volt a kérdés hogy mi segít rajta
Ez az én meglátásom is, és gondolkozás nélkül ezt csinálnám 😅
Vagyis csináltam volna..
Tudom hogy nem ez a helyes megoldás és ettől én válok olyanná mint akit utálok .. Ezt pedig nem szeretném. Ezért próbálnék változtatni magamon pozitív irányba.
Sajnos eddig vele kapcsolatban az tett boldoggá ha sikerült "legyőznöm" és kicsesznem vele. De csak vele. Másokkal szemben nagyon empatikus vagyok és nagyon nagy szivem van. Ez az egy személy van aki "elront" és mérgező leszek én is.
Kid ez neked?
Mennyire függsz tőle?
Mennyi időt töltesz vele egy fedél alatt?
Azt már meg sem merem kérdezni, hogy mit követett el ellened?
Ezektől a válaszaidtól függ, hogy mit is lehetne tanácsolni.
#8 "Tudom hogy nem ez a helyes megoldás és ettől én válok olyanná mint akit utálok"
Ez nem igaz, mivel neked okod van f.sznak lenni, neki meg gondolom nem volt. Ez egy lényeges különbség. :)
(5-ös voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!