Ez a fideszes megatrottyos propgandista az Ábrahám Robi hogy akarja hitelesen közvetíteni a békét amikor gyűlöletkeltő homofób és hungarovatnyik tartalmat oszt meg? Plusz ellenzéki oldalakra jár gyűlölködő kommentek írni? Mondjuk a dala is elég kaki
Mi az a "hungarovatnyik"?
Egyébként én sem értem, hogy az hogy valaki homofób az miért gátolná meg abban hogy ne akarja hogy a szomszédban ezrével halljanak civilek.
Az egyik ismerősöm is homofób, de olyan pacifista hogy még az önvédelmi harcokat sem tolerálja.
Pl. te is az vagy.
Gondolom Putyin egyikőtök szerint sem felelős. Ugye ugye.
Szerintem ő a felelős, mert ő támadott a katonákkal.
De azért elmondanád hogy mi az a "hungarovatnyik"? Egyáltalán van valami értelme? Vagy csak összenyomtál egy oroszosan hangzó gúny nevet, aminek értelme sincsen, hogy okosnak tűnj tőle?
A vatnyik a propagandavezérelt, gyakran (kb. mindig) alkesz, nagyhangú ruszki nacionalista prosztó, aki szerint Oroszország a legjobb hely a világon, Putyin a legnagyobb vezér, Amerika pedig a fő ellenség (meg az egész rothadó Nyugat), és ha bármi bajod van Oroszországgal/Putyinnal, akkor takaroggyá Amerikába, stb.
A hungaro- ennek értelemszerűen a hazai változata.
Az Orosz Hírek nevű Facebook-oldalon csak úgy nyüzsögnek.
Szemléltető az eredeti változatról:
https://www.youtube.com/watch?v=vzKdMjTJ-AQ&ab_channel=NFKRZ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!