Milyen szakon tanuljak?
Sziasztok!
Pécsen vagy Kaposváron levelezőn vagy estin szeretnék továbbtanulni olyan szakon, amivel a későbbiekben lehet is valamit kezdeni. Mit ajánlanátok?
Szia!
Köszi a választ, hát oda nem hiszem hogy bekerülnék. Kommunikációt tanultam. Középsuliban nem voltam semmiben annyira kiemelkedő, de a humán tárgyak jól mentek. Töriből emelt szinten érettségiztem 5ösre. Matek meg fizika viszont erősen kerülendő. Olyan átlagos képességűnek mondanám magam. Mi érdekel? Azt már régóta nem tudom. Mindenbe belevágok (közgazdaságtan, kommunikáci, most lehet az egészségügy). Mindenbe van ami tetszik és van ami nem. Inkább az számítana, hogy mivel tudok a későbbiekben elhelyezkedni, illetve az is számít hogy könnyen betudjak jutni, esetleg az ösztöndíj is fontos lenne. Köszönöm a válaszod és várom a további ötleteket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!