Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Milyen szakon tanuljak?

Milyen szakon tanuljak?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Pécsen vagy Kaposváron levelezőn vagy estin szeretnék továbbtanulni olyan szakon, amivel a későbbiekben lehet is valamit kezdeni. Mit ajánlanátok?

2010. okt. 16. 16:22
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem az építészmérnök szak elég jó, ha valaki ügyes, akkor sokat lehet vele keresni. Viszont ez a kérdés így nem túl kifejtett, ln nem tudhatom, hogy mi az érdeklődési köröd, milyen tantárgyakból vagy jó és mit szeretnél csinálni. :)
2010. okt. 17. 21:21
 2/3 A kérdező kommentje:

Szia!

Köszi a választ, hát oda nem hiszem hogy bekerülnék. Kommunikációt tanultam. Középsuliban nem voltam semmiben annyira kiemelkedő, de a humán tárgyak jól mentek. Töriből emelt szinten érettségiztem 5ösre. Matek meg fizika viszont erősen kerülendő. Olyan átlagos képességűnek mondanám magam. Mi érdekel? Azt már régóta nem tudom. Mindenbe belevágok (közgazdaságtan, kommunikáci, most lehet az egészségügy). Mindenbe van ami tetszik és van ami nem. Inkább az számítana, hogy mivel tudok a későbbiekben elhelyezkedni, illetve az is számít hogy könnyen betudjak jutni, esetleg az ösztöndíj is fontos lenne. Köszönöm a válaszod és várom a további ötleteket!

2010. okt. 17. 22:31
 3/3 anonim ***** válasza:
próbálj meg egy nyelvszakot, igy lehet belőled tolmács.
2010. okt. 25. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!