Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Milyen szakon tanuljak tovább?

Milyen szakon tanuljak tovább?

Figyelt kérdés

16 éves srác vagyok és Szegeden járok gimnáziumba.

Nem tudom eldönteni, hogy hová menjek tovább. Tudnátok ajánlani pár szakot és egyetemet? Szeretnék minimum 1 évet külföldön tanulni, hogy a nyelvi tudásom minél jobban fejlődjön. (angol-olasz)

Én ezekre gondoltam:

-gyógyszerészeti

-fogorvosi

-pszichológia

2010. jan. 11. 20:33
 1/3 anonim ***** válasza:

Most tulajdonképpen helyetted döntsük el, hogy hová jelentkezz?

Ha sorrend , akkor:

1. fogorvosi

2. gyógyszerészeti

3. pszichológia

2010. jan. 11. 20:59
 2/3 anonim ***** válasza:
Sztem a gyógyszerészeti azért jobb,mert nem kell egy életen átaz emberek büdös szájában kotorászni,a pszichológia pedig szerintem az embert egy idő után beteggé teszi,van ismerősöm a szakmában és nagyon durva dolgokat mesél.Szóval én gyógyszerészetire mennék.Amúgy én is Szegeden tanulok,TTiK-s vagyok:)
2010. jan. 11. 21:12
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat! A pszichológiáról én is hallottam, hogy elég durva dolgok vannak, de ugyis csak 2.diplomának gondoltam. Még 9.-ben TTIK-ra akartam menni programtervező- informatikusnak, le is tettem abban az évben a középszintűt, de szerintem nem fogom sok hasznát venni...:D Amúgy elhelyekedni melyik szakmában könnyebb? Mert azért meg is kellene élni valamiből!:D
2010. jan. 12. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!