Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » 2 hét felkészülés mennyire...

2 hét felkészülés mennyire elég első féléves anat vizsgára?

Figyelt kérdés

Nem vittem túlzásba a tanulást, a buktató képleteket megtanultam és olvasgattam az elméletet de nincs mély tudásom…

2 hét a vizsga előtt mire elég?

Felső és alsó vt., törzs, néhány szövettani metszet és fejlődéstan is egy kicsi…

2022. dec. 19. 19:13
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Hát a legnagyobb jó indulattal mondom:kezdj rá készülni,ha átakarsz menni
2022. dec. 21. 04:45
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem meglehet . Bár én Pécsre járok , nálunk külön van a szövettan + fejlődéstan ill. a makroszkópos anatómia vizsga.

Így annyira nem tudom felmérni , hogy én anno mennyit tanultam rá .

2022. dec. 21. 14:30
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok! Én is szegedi vagyok, elsőéves, most voltam anatból vizsgázni. Meglett négyesre, de abszolút nem aprózzák el, tőlem nagyon komolyan visszakérdezték az anyagot, azért is nem lett meg az ötös, mert a nagy dolgokat tudtam, de végig vétettem kisebb hibákat (szóval teljesen jogosan nem ötös, még ha ez el is szomorít). Komolyan tanultam év közben, lett két négyes és egy ötös gyakorlati demóm, meg egy írásbeli ötösöm, így volt kb. 10 nap a felkészülés. Szerintem két hét simán elég lehet, többet nem is szabad hagyni rá az idősebb, tapasztaltabb ismerőseim szerint, mert addigra sok minden halványabb lesz, amit az elején vettél, ismétléssel is. Amikor bent voltam, senkit nem buktattak meg egyébként, a legrosszabb jegy amit láttam, az hármas volt, de lett sok ötös is. De ha szegedi vagy, elsőéves és most vizsgázol, AZT A HÁROM FEJLŐDÉSTAN TÉTELT NAGYON TANULT MEG! A törzsből majdnem mindenki azokat kapta a huszonvalahány tételből.
2022. dec. 22. 10:47
 14/19 A kérdező kommentje:
Gratulalok #13!!! 😇
2022. dec. 22. 22:26
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Igazából attól függ kinél vizsgázol. Ez így elég nagy lutri, de abszolút lehetséges szerintem.
2022. dec. 23. 15:31
 16/19 anonim ***** válasza:
82%

Kérdező,csak egy jó tanács, szerintem ne ide írj ilyen kérdéseket hanem inkább kérj meg pár felsőbbévest, hogy mondják el a tapasztalataikat. Itt rengeteg a "nagyon okos" ember akik soha a közelében sem jártak az orvosinak, de teljes magabiztossággal válaszolnak neked..

De, hogy valami hasznosat is írjak. Én másodéves vagyok az Szte Áok-on és épp anat szigorlatra készülök. Tavaly pont ugyanabban a cipőben jártam mint te. Én is tudtam a buktatókat meg egy minimális elméletet de mély tudásom kb semmi nem volt, én az írásbeli demón ráadásul meg is buktam, annyira semmit nem tudtam. 10 napot adtam magamnak felkészülni a vizsgára és sikerült. És egyáltalán nem vagyok zseni.. Igaz, elég stresszes volt de az anat amúgy is az:D. Ráadásul nem csak átrugdostak hanem 3ast kaptam egy szigorúbb tanárnál. Szóval mindent lehet csak akarni kell.

Ezt csak megnyugtatásnak írom le, ez nyilván nem egy követendő példa, mindenkinek azt ajánlom, hogy rendszeresen tanulják az anatot. De az első év nehéz, nehéz belerázódni a dolgokba és ezzel semmi baj nincs. Most még nagyon soknak tűnik az az anyag de a 2. féléves anat kb 2x annyi lesz. 3.félévben a neuró meg még nehéz is. De ez sem rémisztgetés, hanem saját tapasztalatból mondom, hogy meg lehet edződni és gyorsan lehet fejlődni. Észreveszem magamon, hogy sokkal jobb a memóriám mint egy éve és sokkal könnyebben jegyzek meg dolgokat.

Szóval hajrá kérdező, menni fog minden!:)

2023. jan. 4. 00:14
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Szia voltál már vizsgán? Ha igen, hogy ment? Én 11.én megyek, nagyon szurkolok, ha még nem voltál!
2023. jan. 4. 12:54
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Hogy ment a vizsga. Én most voltam és 4es lett. Irto kedvesek voltak szerintem, ugyh nincs mitol felni☺️
2023. jan. 12. 08:06
 19/19 A kérdező kommentje:
Remélem mindenkinek jól sikerült, nekem is meglett szerencsére!!! És valóban nagyon kedvesek voltak szóval felesleges volt ennyit ráparázni, jó vizsgaélmény marad 😇
2023. jan. 12. 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!