Hogyan tudnék felkészülni a középiskolai kollégiumi életre?
14-15 évesen simán tudsz alkalmazkodni... Hacsak otthon úgy el nem kényeztettek, hogy körbeugráltak, és mindig a te kívánságod szerint főzött az anyukád....
Én csak egyetemre mentem koliba, de abszolút semmi negatív dolgot nem tudnék mondani, ami miatt panaszkodtam volna. Igyekezz természetesnek felfogni, és a jó oldalát nézni....
Már 1 éve vagyok kolis (gimiben), és nagyon szeretem. Gondolom osztálytársakkal leszel egy szobában, ami teljesen el fogja terelni a figyelmedet a stresszes gondolatoktól. Ha jó koliba mész, mindenki segítőkész lesz, a nevelők olyanok lesznek, mint a pótszüleid. Teljesen otthon érezheted magad. A kaja meg menzától függ. Nálunk néha, jó, néha nem.
Igaza van az első válaszadónak, ha nem vagy elkényeztetve sima ügy ez a kollégiumi élet.
Légy bátor, ismerkedj, és minden oké lesz! ╰(^3^)╯
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!