2 hét felkészülés mennyire elég első féléves anat vizsgára?
Nem vittem túlzásba a tanulást, a buktató képleteket megtanultam és olvasgattam az elméletet de nincs mély tudásom…
2 hét a vizsga előtt mire elég?
Felső és alsó vt., törzs, néhány szövettani metszet és fejlődéstan is egy kicsi…
Legalább a 4-re hajts.
Ha ennyi sincs meg benned, hagyd ott az orvosit.
Nem neked való.
Nem akarok, hogy selejt lásson el.
Szia hatos vagyok, nekem 3 lett az irasbeli, kar 5, láb 3 és törzs 2
Úgyhogy mostmár én is elkezdtem izgulni. Valahogy összehozzuk, soknak lett ennél rosszabb
2 hét mire nem elég? Igaz én egy született zseni vagyok de egy tőlem gyengébb képességűnek is illik 10 nap alatt felkészülni, hogy átmenjen. Én ha kell az egész orvosi anyagot megtanulom max 1 hét alatt de még saját magamon szívműtétet is magasabb minőségben elvégzem tutorialvideók és hivatalos dokumentációk alapján mint a hivatásos sebészek. Ezt onnan tudom hogy komoly mesterséges intelligencia fejlesztőmérnökként dolgoztam magánklinikán és messze a legintelligensebb személy voltam, az orvosok és kutatók olyan alacsony szinten voltak hozzám képest mint egy 8 általánost végzett taxisofőr egy professzorhoz.
Üdv egy K+F szektorban dolgozó alkalmazott matematikus summa cum laude PhD habil egyetemi docens
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!