Hogy mentek neki a matek érettséginek? Mennyire paráztok tőle, hogy készültök fel rá? Milyen eredményt tartotok reálisnak?
Sziasztok!
Lassan 5 hónap van csak vissza az érettségiig. Ebből a második félév során lesznek szünnapok, és előttünk a hosszított téli szünet, így a végzősöktől alighanem időszerű megkérdezni, milyen előérzetekkel mennek neki az érettséginek.
Tapasztalatom szerint egy jó középfokú érettségihez kell legalább 5 hónap, hogy biztonságosan fel lehessen készülni és át lehessen gyorsan futni minden témakört.
Elsősorban most azoktól kérdezem, akik nem matekkal akarnak továbbmenni, és ezért nem szükségszerű az emelt szintű érettségi: hogy fogtok felkészülni, mennyire féltek tőle, milyen célokat fogalmaztok meg az eredmény kapcsán?
Kérlek, válasszatok az opciók közül, és ha gondoljátok, írhattok is kommentet (vagy privátot - bár arra nem mindig tudok azonnal írni) a saját magatok vonatkozásában, mi megy, mi nem, hogy készültök, megvan-e a megfelelő segítségetek, vagy gondjaitok vannak a matekkal...
Előre is köszönök minden választ!
Köszönöm az eddigi válaszokat!
1.
Nagyon azt vettem észre, hogy a legtöbb családban a matekra nagyon megy a ráparázás. Arra vagyok kíváncsi, ki hogy oldja fel ezt. Lehetnék akár tanár is, de nem vagyok
2.
Közép szinten?
Alapvetően nem lehetetlen küldetés, s akkor eszerint a jobbak és stabilabbak közé tartozol. Ennek örülök...
"Matekbol járok tanarhoz, vele készülök inkább."
Mi értelme pénzt kiadni magántanárra, ha a tanórákat eleve ki se használod?... Ha vennéd a fáradságot, hogy odafigyelj az órákon, egy halom pénzt megspórolhatnál a szüleidnek, odaadhatnátok a szegényeknek, vagy akármi... Jó, mondjuk a magántanárok se dúskálnak a pénzben, szóval végülis így is jótékonykodás, az igaz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!