Végzősök! Ti naponta hány órát tanultok/készültök az érettségire?
Jóformán semmit nem tanultam, és 4-5 lettek a fő tárgyak, a fizika 3-as lett.
Ez volt 2012-ben. Persze én azért nem csak melegedni jártam 4 évig az iskolába.
Uh en nagyon el lustultam így az online oktatás alatt. Hetente kétszer oldok meg matek érettségit, 2-3 töri szóbeli tételt dolgozok, és hetente egy feladatsort megoldok, magyarból ritkán írok novella elemzést.
Infóból pedig kb két hetente csinálok meg 1 max 2 feladatot.
Két emelttel max nagyon max napi 5-6 órát, de ez csak februárban kezdődött:D
Előtte max 2-3 volt naponta.
És ebbe én beleszámolom a matek, biosz, kémia érettségi feladatsorok, magyar fogalmazások írását is.
Mondjuk két emelttel szerintem ez nem vészes annyira.
De én is kíváncsi lennék másokra. Néha azt érzem túl sokat ülök fölötte.
Egészen pontosan 0 percet, intelligenciából megírom, továbbtanulni úgysem fogok, szóval az eredmény nem érdekel, csak ne bukjak meg. Ahhoz meg túl okos vagyok, fizikailag lehetetlen hogy bármit 25% alá írjak.
Ha valamire jó volt az online oktatás, az az, hogy az eddig se túl magas önszorgalmamat lecsapta 0-ra. A feladatokat 10-ből 2-szer ha megcsinálom, tölteléktantárgyakon játszok és leszarom az órát, érettségi tárgyakon is csak figyelek, de nem írok semmit.
Írásbelivel biztos hogy nem lesz gondom, szóbelinél meg bízom a 12 éve kísérő szerencsémben. Szerencsére nagyon jól el tudom játszani, hogy tudom azt, amit nem. :)
Biosz emeltre két naponta tanulok 3-5 óra hosszát, a többi tantárgyra jóformán semmit.
Majd azokból megoldogatom a korábbi évek feladatsorait aztán jónapot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!