Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Nem engednek jogi egyetemre?

Nem engednek jogi egyetemre?

Figyelt kérdés

Sziasztok, ez talán egy elég furcsa téma lesz.

A szüleim nem szeretnék, ha jogásznak mennék, mert azt mondják nem akarnak eltartani 30+ éves koromig, vagy életem végéig, ugyanis azt mondják alulfizetett lennék vele, lehet amíg meg nem halok. Ügyvédnek szeretnék utána menni, ez ebben az esetben nem tudom mennyire igaz.

2022. nov. 6. 13:17
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
77%
Miért emelted ki a kérdést? Mi nem lett megválaszolva? Az volt a kérdésed, hogy a szüleid nem engednek jogi egyetemre, mert nem akarnak eltartani. Erre már megírták, hogy akkor tartsd el magad, vagy gondold át a lehetőseidet. A kommenteket átpörgetve szerintem mindenre választ kaptál. Gondolom te sem várod el, hogy majd valaki eldönti itt helyetted, hogy mi legyen.
2022. nov. 14. 08:59
 32/32 anonim ***** válasza:

a jogász diplomáért kisdoktori cím jár tehát nem a phd nagydoktori

amúgy meg sok helyre keresnek országszerte jogászokat tehát azért el lehet vele helyezkedni

meg azt kell tanulni amihez az embernek van feje, rálátása tehetsége

pl lehet valaki jó informatikus, de nem a világa az a sok elmélet amit a jogásznak meg kell tanulni majd alkalmazni

vagy lehet valaki színjeles kitüntetett több szakvizsgával rendelkező jogász ha egyszer nem tud eligazodni az informatikai rendszerekben vagy a közgazdászok által használt milliónyi matematikai képletben

2022. nov. 14. 19:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!