Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Otthagynátok a szakot a...

Otthagynátok a szakot a helyemben? Bőveben lent.

Figyelt kérdés

Szóval; semmi extrába nem kerülne sem elvégezni sem otthagyni, de egyszerűn utálom...

Nem piacképes szak (szociális szféra).

Szaktársaim passzívak velem, én is velü. Levelezős munkarend.

Úgy érzem rossz és rossz válasz marad ha maradok, ha nem.

Ha otthagyom rossz, mert egy képzést hagyok ott, anibe időt-energiát fektettem.

Ha nem hagyom ottt, szintén rossz, mert utálom....de szintén idő és energia van benne.

Alapprobléma az, hogy nem mindárt mentem egyetemre, meg baleset után kezdtem újra...

tehát meit idő és energia..

Életkorom tekintve meg közelebb vagyok a 30hoz mint a 25höz...

Megcsinálnám, de ha utákom???

Szopjam végig?

7 fééves képzés, eddig 2 év van meg. Balesettel.

#egyetem #szociológia #bölcsészet #bölcsész #egyetemesdi #tovqbbtanulás
2022. okt. 31. 23:20
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Ez egy elhivatott szakma. Sztem vizsgákon is kibukhat, hogy ki nem állhatod és utálnék 100%ban olyat tanulni, ami ennyire nem érdekel. 1-2 tárgy beleférne, ami nem érdekel, de hogy az egész szak? Én otthagynám. A 2 év pedig nem volt felesleges, mert tanultál, fejlődtél. Vmilyen diploma viszont kell. SSC-be bármilyen jó, csak beszélj 1 idegen nyelvet. Az, hogy hány éves vagy, nem számít. Én az első diplomámat nappalin 3x évesen szereztem. A másodikat is. A harmadikat meg sztem kb. évesen, de az már levelező volt.
2022. nov. 10. 08:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!