Mit tennétek a helyemben, azonnal otthagynátok?
3as kérlek ne általánosíts.
A férfi főnököm hisztisebb volt mint 100 menstruáló nő.
Állandóan az otthoni f@szságát nyomta... Nem nem érdekelt h nem alszik mert a gyerek üvölt éjszaka, nem nem érdekelt h az asszony nem főz meg nem tudja nevelni a gyereket
Aztán az ő felettesei is baszogatták így csapkodta az asztalt meg üvöltözött
Velem ellentétben aki bement és egésznap kussban ültem akkor is mikor apám meghalt
#3 Nő vagyok, és sajnos egyet kell értsek.
A női kollégáim az esetek 80%-ában borzalmasak voltak eddig. Imádják egymást cs.sztetni, alattomosak, nem segítenek, csak lenyomják a másikat.
A férfiak általában velem sokkal kedvesebbek, türelmesebbek, és a viselkedésük is többnyire nyugodt.
Természetesen voltak kivételek, de a gázos férfi kollégák számát szerintem 1 kezemen meg tudom számolni, míg a gázos nőkét két kezemen sem...
Kérdezőnek: szerintem otthagynám... ha lehet, kezdj el nézegetni álláshirdetéseket, biztosan találsz szimpatikusabbat.
En ugyanigy voltam, igy tökeletesen meg tudlak erteni.
Aludni már nem tudtam, mindig valami munkahelyi dolgon kattogtam. Ingerlekeny lettem, már minden kisebb problema kihozta az oroszlánt belölem.
Fel kellett mondanom, mert úgy éreztem ha nem teszem meg elbocsájtanak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!