Otthagynátok ezt a magántanárt az én helyemben?
Szóval német magántanárhoz járok,heti 2 órában és már többször előfordult hogy kiad nekem pár feladatot,hogy oldjam meg és eltűnik fél órára.
Közben néha elakadok a feladattal,de ő meg sehol sincs.
Amúgy jó tanár,de néha előfordul ez.
Ő az első magántanárom.
Ha még egyszer előfordulna, azt mondanám, van ilyen, de, hogy többször, az már probléma. Egy magántanár, ha feladatot ad ki és magadra hagy, akkor se kéne hosszabb időre eltűnnie (max kiszalad a mosdóba vagy elintéz egy 2 perces hívást gyorsan).
Érdemes lenne neki ezt szóvá tenni és, ha a helyzet nem javul, akkor új tanárt keresni, hiszen addig, amíg hosszabb időre eltűnik, te sem haladsz az anyaggal, nem okulsz és az a fél órát is ki kell fizetned...
(Sajnos ez a fajta tanártípus megjelenik sokszor; egy régebbi kérdés alatt is írták, hogy például a vezetésoktató tűnt el hosszabb időre óra alatt vagy fuvaroztatta magát és ott hagyta a tanulóját gyakran.)
Ja.
Az még oké lenne ha 5-10 percre el menne pl WC-re de hogy csak szimplán ott hagy több időre az már nem az.
Én megkérném hogy ne hagyjon ott 30 percre egyedül mert van amikor kéne az ő segítsége,ha át vált flegmába akkor azt kell neki mondani hogy köszönök szépen mindent de legközelebb nem fogok már jönni.
Tschüss.
Meg szép hogy ott hagynám.
Amikor ott hagy pl, házi feladatnak is adhatna.
Igen.
Pénzkidobás, és a tanulmányaid szempontjából is hátrányos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!