Mit tennétek a helyemben? Folytatnád vagy otthagynád az egyetemet?
Határozd el magad, hogy igenis, meg tudod csinálni; és így állj hozzá. 23 évesen még előtted minden lehetőség, nem lógsz ki a fiatalok közül. Mit gondolnál akkor, ha mondjuk 20 év múlva kezdenéd el az egyetemet?
Ha csak a kibúvókat keresed, akkor nincs értelme akár csak egy nappal se tovább csinálni.
Sok sikert :)
Szenvedsz, hagyd ott. Kétszer megpróbáltad, ezt nem neked találták ki. Ez nem probléma. Lehet, hogy egy szakmával boldogabb leszel.
(Az mondjuk elég meredek, hogy szerinted 23 évesként nem illesz a fiatalok közé. Miért, te öreg vagy? Nálunk egy csomóan behúztak egyetem előtt egy szakmát és 20 felett álltak neki.)
A vívódásod oka a bizonytalanság,ami abból fakad,hogy nem tudsz eleget és a lépést sem fogod így tartani,lemaradsz.Szépen leírtad.
Két lehetőséged van.
Az egyik hogy lelépsz,és beletörődsz,ebben a szituban ez egy vállalható döntés,soha többet nem kell vívódnod miatta,amíg másnak meglesz a diploma és építgeti a karrierjét,addig lesz egy-két csodálatos gyereked,szerető párod,ami a másoknak nem lesz,kiöregszenek ebből.
A másik lehetőség,hogy keresel egy olyan partnert,aki tud és hajlandó segíteni a vakfoltok tisztázásában,felzárkózol,és hálás leszel érte neki.Kemény munka,egy próbát megér,már ha megtalálod a kulcsot hozzá,Őt.Ha a magad dolgát nem tudod jól megoldani,vetítsd ki azt másra,oldd meg,és tedd azt.
Szerintem azt tartsd szem előtt, mielőtt döntesz, hogy mi a célod!
Ha kell ez a szak ahhoz, hogy álmaid munkáját csináld, akkor tegyél bele mindent, és meglesz.
Ha van más, ami jobban érdekelne, akkor szerintem engedd el!
De amúgy 23 évesen egyáltalán nem vagy öreg ehhez, sőt, ez butaság! Lehet, kijöttél a gyakorlatból, de vissza lehet rázódni simán. A kérdés, hogy akarod-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!