Otthagynátok egy 4 féléves mesterképzést 3 sikeres teljesített félév után?
Most vagyok ott hogy elegem van a mesterből.
4 félév, abból 3 megvan, az összes szükséges tárgy vizsga stb.
1 félév lenne hátra, és persze a szakdolg leadása.
Nem. Ha már ennyit kibírtál, ne most add már fel! Ha a végcélban adod fel, akkor ez bocsi, de gyenge akaraterőre utal és feladod a célodat, ami ezek szerint nem is volt számodra fontos.
De akkor minek vágtál bele, ha most abba hagyod a vége előtt?
Tarts ki, mindjárt befejezed!
"Hasonló helyzetben halasztottam egy évet"
Munkahellyel alig összeegyeztethető a képzés. 1 év múlva mivel lenne jobb?
Kérdező én egy mestert (szintén 4 félév) a 2. lezárt félév után hagytam ott, mert lett egy új főnököm aki közölte felejtsem el hogy órákra meg vizsgákra járkálok, meg 1-1 nap szabikat veszek ki a képzés miatt. Úgyhogy döntenem kellett a képzés vagy a munkahely.
És mivel a villanyszámlát nem a képzésből fizettem ki, így sejthető hogy döntöttem
Nem, befejezném. Ha már ennyi energiát, tanulást belefektettél, a gyakorlatilag véghajrában már nem hagynám ott.
Nekem az egyik alapképzésből volt vissza 1 félév, amikor rájöttem, mást szeretnék, más jobban érdekelne. Elkezdtem azt is (ahhoz megcsináltam a mestert is), de befejeztem a már elkezdett alapképzést is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!