Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Legyetek őszinték! Még mindig...

Legyetek őszinték! Még mindig egy nyomorék vagyok a volt osztálytársaim szemében?

Figyelt kérdés

Tudom ne legyek már ennyire béna, jöhet az oltás, de ezt szeretném tudni, legyetek őszinték!

Tavaly érettségiztünk, akkor se volt jó kapcsolatom velük, engem strébernek tartottak, meg pancsernak.

Ők menő lányok voltak, bulizás, pia, cigi, facebook, stb...

Én pont az ellentéte! Nem köszöntek nekem vissza, Sokszor kinevettek felelésnél, meg beszóltak!

Sok ember azt mondta, hogy a suli után már kikerülsz ebből a közegből, és az osztálytalálkozón akik utálták egymást, is elbeszélgetnek, kezet fognak, nincs semmi ellenszenv, "fátylat a múltra".

És össze futottam ezzel a három lánnyal a Tescoba, így tegnap előtt, és megismertek, és hallottam, hogy nevetnek, hogy "nézd itt a Peti! hahahaa...."

És mire megfordultam tovább mentek.

Majd az egyik soron összefutottam velük, rájuk akartam köszönni, és lesütötték a szemüket!

Legyetek őszinték! Ez azt jelenti, hogy még mindig egy pancsernak tartanak?

És tíz év múlva is ha felismernek, elröhögik majd magukat?

19/F

2015. febr. 7. 19:46
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Most igen, 10-20 év múlva már nem. Azok már csak régi emlékek lesznek, amin kicsit szomorkásan derültök majd, ha valaha összefuttok még.
2015. febr. 7. 19:49
 2/18 anonim ***** válasza:
95%
Miért foglalkozol a véleményükkel? Hülye libák.
2015. febr. 7. 19:57
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Ne törődj velük, nem nőttek még fel. Amúgy nem attól menő valakik, hogy buli, pia, cigi. Ezzel kompenzálnak, azt hiszik menők, pedig csak feltűnni akarnak ezekkel a káros dolgokkal, mert másra nem képesek.
2015. febr. 7. 20:03
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ők megrekedtek azon a szellemi szinten, ahol voltak.
2015. febr. 7. 20:03
 5/18 anonim ***** válasza:
94%
Valószínűleg észre sem veszed majd őket, amint elsuhannak melletted egy béemwében - de nem azért buknak le a sofőr ölébe, hogy ne lásd meg őket, hanem hogy ne az út szélén folytassák a pályafutásukat.
2015. febr. 7. 20:04
 6/18 A kérdező kommentje:

Azt hittem a sok buli és fesztivál után el felejtettek, és nem gúnyolódnak még mindig rajtam... De naiv vagyok!

Talán jobb is hogy nem köszöntem nekik, bár kicsit bánom!

2015. febr. 7. 20:06
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Mi érettségi utáni 6. évben tartottunk találkozót és ott már mindenkivel nagyjából egyenrangúként bántak. Persze voltak akiknek nagy volt az arcuk, de ez a gimis lenézősdi már nem volt. Mindenkivel jól el lehetett beszélgetni.
2015. febr. 7. 20:06
 8/18 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem meg akár hány év múlva is pancsernak fognak tartani, osztálytálkozón, ha elmész max idősebben képmutató módon megemberlik magukat és teszik a szépet a szemedbe, de max. ennyi várható el. Kivételek persze vannak, lehet akad olyan is köztük, akik megbánják és még esetleg bocsánatot is kérnek tőled, de ritka az ilyen eset. Ez a 3 nő személy szerintem ezer év múlva se fog változni, tőlük csodát ne várj. Kül meg minek foglalkozol velük? Egy kérdést se érnek ilyenek meg!
2015. febr. 7. 20:10
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy pancser, ilyen ostoba emberek meg mindenhol vannak. Ráadásul az sem biztos, hogy ki fogják ezt nőni... Én ismerek olyan embert, aki még mindig ilyen hülyén viselkedik, csak miután elküldtem a jó édes anyjába (igen, kicsit kinyílt azóta már a csipám) azóta hozzám sem szól és úgy viselkedik, mintha meg sem ismerne.

Lehet, hogy tíz év múlva is röhögni fognak, de az nem miattad lesz, hanem a saját korlátoltságuk miatt.

2015. febr. 7. 20:11
 10/18 A kérdező kommentje:
Azt hittem már elfelejtették ezeket, nem jutottam már eszükbe, és megkérdeztem volna tőlük hogy alakult az életük azóta...
2015. febr. 7. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!