A tanárok és az osztálytársaim haragszanak rám, mit tegyek?
Az a bajuk, hogy utazás miatt kihagyom a szalagavatót (ami egyébként abszolút nem érdekel engem, szerintem erőltetett, iszonyúan). A családommal megyünk Franciaországba, az a hétvége is beleesik, én mégis azt választottam, hogy menjünk. Többen csak haragszanak, mások azt hiszik, "csóró" vagyok, és ez nagyon zavar.
A tanárok is bunkóznak, főleg az osztályfőnök, meg a helyettes.
Hogyan viseljem el őket?
Mivel szalagavatóról van szó, így sanszos, hogy ez az utolsó éved ezzel a közösséggel.
Bírd ki!
Ki nem xarja le, hogy ki mit gondol! Nyilván inkább mész Fr.o.-ba, mint bohóckodj egy ilyen ünnepségen!
Köszönöm az összes választ!
Én sem értem, miért ilyen nagy baj ez, időben szóltam (februárban lesz), keringőre eleve nem jelentkeztem, mert számomra határozottn ijesztő tizenéves lányként esküvői ruhában táncolni valakivel, akit nem szeretek. Az osztálytáncon meg bőven elegen lesznek nélkülem is. Még csak nem is az utolsó alkalom, hogy együtt legyen az osztály. A családommal sem sokat lehetnék, meg a vacsorán kívül és azon kívül, hogy néznek, végigunják.
De a többieket hogy viseljem el? Nem tudom csak úgy figyelmen kívül hagyni a beszólogatásokat, a sajnálkozást, meg a bunkó nézéseket. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!