Miért hívnak erkölcstelen lánynak az osztálytársaim?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy már egy éve rendesen foglalkozom a rendszeres edzéssel, aminek szerencsére látványos az eredménye. Jól érzem magam a bőrömben, és végre nem vagyok túlsúlyos. A tanulmányaimra koncentrálok, és iskolákat nézek, hol kéne tovább tanulnom, meg ilyesmik. Jó érdemjegyeim vannak, mert sokat készülök az órákra, és emellett szeretek divatosan, csinosan öltözködni. (Nem kihívóan) Az osztálytársaim a hátam mögött r*b*nc-nak hívnak, pedig egész életemben egy barátom volt, de még azzal is csak a csókig jutottam, szóval szűz vagyok. Nem tudom miért utálnak ennyire, pedig én nem teszek velük semmi rosszat sem. Még azt sem mondhatják, hogy az internetes dolgaim miatt lennék r*b*nc, mert idén ezen az oldalon kívül mindenhonnan letöröltem magam. Mit tehetnék, hogy ne gúnyoljanak? :( Nagyon bántó dolgokat mondanak rám, amiknek nincs valóság alapjuk.2014. nov. 8. 10:38
1/3 anonim válasza:
Te is tudod, hogy csak irigyek. Amúgy az ilyen lányokat az osztály fele szereti a másik fele nem. Biztos rengeteg fiúnak/lánynak szimpatikus vagy.
Csak tudod madarat tolláról... Ezért a csúnyább osztálytársaid biztos csak egymást tartják "normálisnak", te már túl jó vagy nekik. Valószínűleg mert őket egy fiú sem nézi meg, téged pedig állandóan.
Talán nem a hozzád hasonlók társaságában vagy, biztos jól ellennél a szintén csinos és sportos lányokkal.
A lényeg az, hogy a szép lányokat rengetegen szeretik, még akkor is ha közben bunkók vagy ri*bancok.
2/3 anonim válasza:
Mert irigyek,egyértelmű.Mondd meg nekik,hogy attól nem lesznek hozzád hasonlók,ha irigykednek,csak maguk alatt vágják a fát.
3/3 anonim válasza:
Vannak dolgok, amik nem változnak. Például ha valaki röviddel óvoda után már mellkidobós fotókon pózol, az minden korban olcsó ri_banc marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!