Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Nem érdekelnek az osztálytársaim?

Nem érdekelnek az osztálytársaim?

Figyelt kérdés

Az idei évet(11.) új osztályban kezdtem az előző osztályomban sem voltam jóban sok emberrel, de ott legalább volt néhány emberrel közös témánk. Ebben az osztályban azt veszem észre, hogy egy csomó, a tanárokkal és egymással szemben nagyképű idióta van. És olyan emberek akiknek a hét csúcspontja az hogy jól beb*sznak.

Szerintetek probléma morálisan, ha nem próbálok semmiben sem azonosulni az osztálytársaimmal és nem is nyitok egyik osztálytársam felé sem? Tudom magamról, hogy én sem vagyok tökéletes, de egyszerűen nem látom értelmét hogy ilyen emberekkel haverkodjak.

Vállalom azt is, hogy kirekesztett legyek, ha kell.

2014. nov. 18. 15:09
 1/1 anonim ***** válasza:

nem gáz, de azért próbálj meg nyitott lenni, mert az életben csomó olyan elkerülhetetlen emberi kapcsolatot kell ápolj, amihez semmi kedved. Ez egyfajta felkészülés.

Próbálj meg kedves lenni velük, miközben valami agyafúrt módon folyton kibabrálsz velük, és olyan sikeres lehetsz mint a mostani miniszterelnök úr.

2014. nov. 18. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!