Hogyan reagáljak a nyomorék osztálytársaim beszólásaira?
Ma nyárigyakorlaton voltunk, és megkérdezi az egyik osztálytársam (aki kommancs...), hogy "Megvan még a nőd?"
mondom meg. Ok. Kimentem, vissza bemegyek elkezdenek pampogni, hogy ugye tudod, hogy megcsal, meg hogy higgyem már el, hogy valakivel úgyis összefekszik az egyetemen (mert a baránőm egyetemista).
Nem sok kellett hozzá, hogy rárúgjak, de végül nem tettem meg, mert az a szerencsétlen úgy is megbukott már, ha meg megverem, abból még nekem lesz ügyem, amit nem akarok.
De most azt nem értem, hogy nekik miért jó, ha ilyeneket mondanak valakiről, akit egyáltalán nem is ismernek. Év elején még az is szóbajött, hogy csak a netről szedtem le a barátnőm képeit. Szóval ez az egész teljesen abszurd.
Egyébként nem csak ilyenekkel cukkolnak, hanem még mással is.
Példának okáért: nekem ugye tavaly meglett az érettségim, de szeretnék egy szakmát is mellé, hogy több lábon tudjak állni, aztán ha ezt elvégzem jelentkeznék egy műszaki egyetemre, de mindenek előtt szeretnék egy szakmát is, mert jó az ha van. És akkor ilyeneket kérdeznek, hogy minek járok én ide, úgyis van már érettségim, menjek dolgozni...pff. Meg kiderült az is, hogy anyagilag elég jól állunk, és akkor elkezdik kérdezgetni, hogy miért nem járok kocsival, meg járjak már kocsival, hogy elvigyem őket ide-oda. Na hát mondom pont ezért, mert féltem tőletek az autót.
Hogyan tudnám őket leépíteni? Vagy csak a verés volna már hátra? (ezt azért nem akarom, mert nem fogom
magam kirúgatni ilyen primitív barmok miatt, a másik ok az, hogy én versenyszerűen thaiboxolok, és ugye nem verhetek le csak úgy akárkit, mert még a végén én járnék pórul)
Szóval ha tudtok osszatok már meg velem pár trükköt, hogyan szereljem le őket, mert igaz, hogy a szinte az összes kommancs bukfencezett év végén, de a nyári gyakorlatot elég cink lesz így átvészelni.
HeHe :D
Ha lepofozom őket elhiszed nekem, hogy másnap, vagy talán már aznap, itt is lenne a "kiccsalád"? :D
Szerintem ne reagálj rá!
Tiszta debil-dedósok. Annyira utálom az ilyen gyerekes csávókat. Biztos van valami haverod ott gyakorlaton, ha beszólnak neked akkor röhögjétek ki őket.
Vagy vigyorogj bele a fejébe!!! AZ FELHUZZA ŐKET!
Ha ilyet mond, hogy megcsal a barátnőd akkor mondd ezt: "Persze tudom...nem nagy ügy! Még mindig itt vagy leragadva?"És röhögd el magad:D
Vagy ha a kocsival cukkol, mondd ezt:"Ugyanmár otthon 2 Lamborghini áll a hangárban (garázs)" Ha meg cseszeget mondd azt:"Azért nem jövök vele suliba mert ha beülnél összekoszolnád, amugy meg nem mindegy? a busz is sárga majdnem olyan mintha a kocsimban ülnél" :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!