Kötelezhetnek gyógytornára?
A védőnővel kellene megbeszélni, hogy te nem akarsz járni. Eléggé meg kellene találni azt a levelet, amit küldtek, mert anélkül nehéz bármit is mondani, de elég jófej az anyád is, ha ennyire magasról tesz veled együtt a gerinced egészségére. Amúgy meg: [link]
Tapasztalatból tudom, hogy az enyhe gerincferdülés idővel súlyosabbá változik, és hidd el, hogy már a húszas éveidben nagyon komolyan fog korlátolni, és egyre rosszabbá válik idővel. Én 25 évesen egy nyomoréknak érze m magam kb. Én is sz*artam a gyógytesire, nekem sem volt kezdetben egy-egy derékfájáson meg hátfájáson kívül semmim, de később rosszabb lett, de magasról tettem a gyógytornára is, majd a gerincmerevítőre, és inkább tesin akartam tornázni. Majd üdv a klubban 10 év múlva!
Foglaljuk össze a tényállást. Kérdező te cikinek tartod a gyógytornát, félsz, hogy kinevetnek, mert gyógytornára csak a nyomorékok járnak. Te meg menő vagy, nem kell gyógytorna.
Akkor elmondom neked, kik járnak gyógytornára. Élsportolók, harcművészek, menedzserek – rengetegen, akiknek fontos a testük egészsége, és még 70 évesen is járókeret nélkül szeretnének járni (sőt, edzeni).
Ne legyél oktondi, használd ki a gyógytornát, a tested meg fogja köszönni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!