Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Orvosi egyetemre kit milyen...

Orvosi egyetemre kit milyen tanulmányi átlaggal vettek fel?

Figyelt kérdés
Kíváncsi lennek hogy kb mennyinek kell lennie a tanulmányomnak hogy legyen eselyem bekerulni.
febr. 8. 21:18
 1/6 anonim ***** válasza:
87%
A húgomat 92%-kal.
febr. 8. 21:29
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
A tanulmányi átlag nem számít. Más A PONTSZÁMÍTÁS METÓDUSA.
febr. 8. 22:35
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
De szerintem még számít 100 pontot az utolsó két év tanulmányi átlaga 5 tantárgyból (töri, matek, irodalom, nyelv, +1). 100 pontot ér ugyan ezekből a tantárgyakból az érettségik átlaga.
febr. 9. 09:41
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

hát amúgy érdekes kérdés, hogy mit, meg mennyit számít. Más a pontszámítás már, mint mikor én felvételiztem. Duplázásnál tudom hogy nem számítottak a középszintű érettségik, de a jegyek sem? ebben segíthetne valaki.

Az előző rendszerben (amiben én felvételiztem), a tanulmányi pontok ajándék pontnak számítottak. Vagyis így alapvetés volt, hogy azokat teljesen kimaxolta, aki orvosira jelentkezett.

Úgyhogy én azt mondom, hogy 5,00 :D Vagyis a középszintűek nem kellene, hogy gondot okozzanak. Biosz/kémia/fizika szintén jól kell, hogy menjen, de nyilván ott nem kell feltétlenül 90-100%-ot teljesíteni.

febr. 9. 11:32
 5/6 anonim ***** válasza:
70%
4. Középszinten a pontok már csak 67%-ot érnek, tehát orvosira fel sem merülhet egy közép érettségi.
febr. 9. 20:59
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
5. a középszintűek alatt a magyar, matek, töri stb-t értettem, mert ugye alap a két emelt orvosikra.
febr. 9. 22:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!