Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Akiknek összességében igen...

Akiknek összességében igen jól sikerült az érettségijük, azoktól kérdezem, sokat kellett rá tanulni, sok munka volt vele?

Figyelt kérdés
Vagy elég hozzá az évközbeni tanulás a végén egy kis ismétléssel? ( A jó érettségihez 80+ )

2022. jún. 18. 14:22
1 2
 11/13 anonim válasza:

Igazából a rutinból való kiesés az én hibám is, mert utána nemigen érdekelt a dolog.

Egyébként azért tettem le az előrehozottat, mert a tanórák nem tudtak mit hozzáadni a tudásomhoz, nagyjából unatkoztam rajtuk, a könyvet tetováltam.

2022. júl. 1. 17:17
 12/13 anonim ***** válasza:
Ha csak szinten tartod magad a tanórákkal, már jó. Ha az óra szintje nem a te szinted, ezért nem arra figyelsz, ami a többieknek a tananyag, hanem megkéred a tanárt, hogy hagyja, hogy te más könyvet töltögess, olvasgass a saját tempódban, a saját szinteden, már sokkal többet teszel a nyelvtudásod aktívan tartásáért, mint ha leteszed az előrehozottat, aztán nem foglalkozol vele rendszeresen tovább, mert két év alatt egy csomó mindent elfelejtesz abból, amit korábban már megtanultál.
2022. júl. 1. 17:30
 13/13 anonim válasza:
Igaz, bár kinek mi a fontos. Csak ki akartam pipálni az érettségi ezen részét.
2022. júl. 1. 17:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!