Találhatok úgy jól fizető munkát, ha magas az intelligenciaszintem, jó eredménnyel végzem el az egyetemet, VISZONT önállótlan vagyok, gyenge az idegrendszerem, nem bírom a stresszt, szóval összességében elég életképtelen vagyok?
Figyelt kérdés
2021. jún. 18. 20:51
2/11 anonim válasza:
Persze, csak akarni kell. De sz egyetem is stresszes lesz, csak szólok.
3/11 anonim válasza:
Amugy az intelligencia tesztek nem az iq-t merik, hanem az adott feladat megoldasat merik, aminek nem sok koze van a valodi intelligenciahoz. Bar elneveztek intelligencia tesztnek, mikor meg az intelligenciat sem tudjak definialni.
Biztosan nem magas az intelligenciad.
4/11 anonim válasza:
Talalsz, csak sokat kell keresd
5/11 anonim válasza:
Pontosan milyen fajta stresszt nem bírsz? Nem szeretsz határidőre dolgozni, az ügyfelekkel nem akarsz foglalkozni, vagy sok ember előtt előadást tartani? Pontosan mitől vagy rosszul?
6/11 anonim válasza:
A stressztűrést és az önállóságot pont az egyetem meg a munka világa elég jól fejleszti. Ha visszatekintek, én is elég életképtelen lehettem ilyen értelemben 20-22 éves korom körül, aztán pár év alatt ilyen téren is sokat fejlődött még a személyiségem. Ezek nem megváltoztathatatlan tulajdonságok, csak sokan szeretik kifogásként használni a kényelem miatt, hogy elkerüljék a felelősséggel vagy nagyobb kihívásokkal járó munkát/feladatokat.
7/11 A kérdező kommentje:
Pl vizsgaidőszak van, vizsga elötti nap már remegek az idegességtől. Fekszek az ágyon összekuporodva és remegek.
Meg szociális fóbiám is van, mert iskolás koromban az osztálytársaim rendszeresen vertek, szóval félek az emberektől. Stresszt okoz az, hogy felhívjak valakit telefonon pl
2021. jún. 19. 01:05
8/11 anonim válasza:
A vizsgakat ense birtam soha... IT-s vagyok, hat sztem jol valasztottam. Jelenlegi munkahelyemen kozel 0 stressz van emberekkel viszonylag keves kontaktal, mar 1.5 eve full remote dolgozok...
9/11 A kérdező kommentje:
De én nem IT-t tanulok. Közgázra járok, ezen a pályán meg megkövetelik az extrovertált személyiséget és a talpraesettséget..
2021. jún. 19. 14:17
10/11 anonim válasza:
7: és akkor mi van, ha vertek? Ne legyél már ekkora életképtelen. Senki sem szeret telefonálni a generációnkban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!