Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hol tudok fbn mérnöki és...

Hol tudok fbn mérnöki és egyéb magas végzettségű munkát hirdetni?

Figyelt kérdés

A szokásos platformok már megvannak.

Fb csoportokat néztem, de ott az átlag emberek vannak akik nem a célcsoport. Kerestem mérnöki munkás csopikat.

Valaki tud ilyeneket?

#állás #Hirdetési felület keresés
2021. ápr. 30. 09:30
 1/5 anonim ***** válasza:
mondjuk írd be a keresőbe, de szerintem egy linkedin vagy profession hiretés célszerűbb lenne.
2021. ápr. 30. 09:36
 2/5 A kérdező kommentje:
Ezeken már hirdetem.
2021. ápr. 30. 09:37
 3/5 anonim ***** válasza:
Megnézhetem a hirdetést?
2021. ápr. 30. 09:38
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem mindegy milyen mérnök. Én pl. általános mérnöki, vagy bármilyen más álláshirdetős csoportot nem tudok, mert nem akarom a sallangot olvasni és csak arra az időre lépek be max, amíg munkát keresek.

Ha nem keresek munkát, akkor csak egy specifikus csoportban vagyok benne sosem tudni alapon.

Szóval ha gépészmérnök hirdetést akarsz feladni, akkor keress olyat, hogy gépészmérnök munkák, állások, pl., biztosan van minden ágazatnak.

2021. ápr. 30. 11:11
 5/5 anonim ***** válasza:
Mérnököt pont, hogy nem facebook-on kellene keresni szerintem, komolytalan hozzá. Van egy mérnök állásos facebook csoport, benne vagyok, de valahogy egyik hirdetés se volt eddig meggyőző, vagy simán a fejvadász linkelte át a nagyobb oldalakról a hirdetést
2021. ápr. 30. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!