Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Matekból megadja a tanár a...

Matekból megadja a tanár a kettest 1,86-ra?

Figyelt kérdés
2022. máj. 31. 20:57
 1/5 anonim ***** válasza:
84%
Nem biztos, nézi az egész éves teljesítményt.
2022. máj. 31. 20:58
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem megadja.
2022. máj. 31. 21:13
 3/5 anonim ***** válasza:
85%
Nálunk a matektanár mindig "normálisan" kerekített, szóval ha pl. 3,5 volt akkor mindig felfele kerekített, mert hát na, úgy kell normálisan kerekíteni. Más tanárok viszont szerettek avval játszadozni, hogy ők ugyancsak 3,75-től adják meg, stb. Szóval nem tudom, ez nagyon attól függ, hogy tényleg csak magát az átlagot nézik, szóval hogy maga az átlag tényleg kerekítve eléri kerekítve a 2-est, vagy pedig kiakarnak veled szúrni. Szóval ezt fixen nem lehet megmondani, minden tanár másmilyen.
2022. máj. 31. 22:54
 4/5 anonim ***** válasza:
85%
Én konkrétan 1,6- tőle adom meg a kettest. Nagy valószínűséggel te is megkapod.
2022. jún. 1. 05:56
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Ahová én jártam, ott 2.0 alatt buktattak. A tanár ezt el is mondta év elején. Javító dolgozat írásra mindig volt lehetőség, azt tegyük hozzá. Ezek általában úgy néztek ki, hogy az elégtelen bennmaradt és mellé lehetett írni egy javítót. Ha meg a javító is egyes, akkor...

A részleteket azért tartottam fontosnak leírni, mert így már tisztább a kép. Ráadásul műszaki suliról volt szó (nem gimi), így érthető, miért várták el, hogy a 2.0 meglegyen...

Vagyis a kép egy kicsit árnyaltabb annál, hogy mik a kerekítés szabályai.

Amelyik tárgynál nem 2.0 volt a küszöb, ott se mentek 1.9 alá jellemzően.

2022. jún. 2. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!