Hogy lehetek fizikából 5-ös, de matekból csak 3-mas?
Figyelt kérdés
Fizikából majdnem 5-ös vagyok, de matekból csak 3-mas... Én mindent beleadok, hogy matekból sokkal jobban teljesítsek /magántanár, kortársaktól segítség/ de nem megy. Múltkor egy olyan tanárt kérdeztem meg aki engem nem tanít és ugyanazt az anyagot igaz egy kicsit másképp, de megértette velem.2017. dec. 15. 17:15
1/10 anonim válasza:
fizikából 4-es 5-ös voltam matekból mindig buktam épp hogy átmentem
2/10 anonim válasza:
Matekból harmas vagyok, spanyol matekbol pedig otos, aterzem
3/10 anonim válasza:
Én is 2 jeggyel jobb voltam fizikából, mint matekból.
Nem jön be a tanár, vagy az osztályzási módja esetleg a dolgozatai. Megesik. Az osztályzás gyakorta nem tükrözi vissza a diákok valódi tudását. Egyetemen sem az kap ötöst aki tudja/érti. Hanem az aki jól beseggelte majd szavalóversenyt tart.
4/10 anonim válasza:
A középiskolai fizikának nem sok köze van a matekhoz, inkább csak képlet behelyettesítgetés, meg alapok... Ha egyetemen méteres körintegrálokat használsz majd az elektromágneses tér számításához, meglátod :)
5/10 Tom Benko válasza:
Úgy, hogy a közoktatásbeli fizika inkább mese. Majd ha transzformáció-csoportokkal, mértékterekkel, végtelen dimenziós operátorokkal és vektorterekkel foglalkozol, rájössz.
8/10 anonim válasza:
Úgy lehet, hogy a gimis fizika csak egy nagyon alap tudást ad, nagyon keveset várnak el. Azért vagy 5-ös fizikából, mert roppant egyszerű, nem igényel különösebb reálos beállítottságot szem. Ezzel szemben a matekot komolyabban veszik és érettségin is többet kérnek vissza, így abból már most megmutatkozik, hogy nem neked való. Ha kicsit magasabb szinten tanulnátok, akkor fizikából se lennél jó.
9/10 anonim válasza:
Én pont fordítva vagyok. Matek 5-ös, fizikából meg a bukás szélén álltam.(De meglett a kettes végül:) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!