Nagyon félek a 9.Osztály miatt rossz vagyok matekból nagyon amit utálok is sőt gyűlölöm azt a tantárgyat.Most karantén alatt fel hoztam magam mindenből de most nem tudom,hogy 19-én nyitnak e az iskolák?Felmentést próbáltam de kovid miatt nem hívtakbe
Figyelt kérdés
Bocsánat ha rosszúl írok csak rosszúl vagyok miatta és egyszerűen nem megy a matek nem megy és ez miatt függ a jövőm.. Szakközépbe járok fodrászatra ami 5 éves a fasz se tudja miért pedig csak hajakat kell vágni..2021. ápr. 4. 23:18
2/5 anonim válasza:
Azért van matek a szakközpben is, hogy ha fodrászként hajat vágsz 7000 forintért és az ügyfél 10 ezressel fizet akkor vissza tudj adni 3 ezret.
3/5 anonim válasza:
Igen, kettes, de azt is tudnia kell, ha a vendég azt mondja, csak két centit vágj, hogy az mégis mennyi.
Mondjuk általában fodrásznak nem az IQ bajnok lányok mennek.
De ahogy látom, a magyar sem igazán megy neki.
5/5 anonim válasza:
A fodrászok is olyan teljes értékű tagjai a társadalomnak, mint egy atomtudós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!