A lányomnak folyamatosan egyest ad a tanár matekból egyszerűen nem értem. Jó matek tanárhoz jár központi 25 pontos lett. Soha nem voltak ilyen rossz jegyei semmiből. Mit tegyek?
Kérd ki a dolgozatát, hogy meg szeretnéd nézni, hogy mégis mi az ami nem megy neki. Kötelessége megőrizni, még a cetliket is.
Nekünk max annyi volt belőle, hogy sok tanár nem rendszerezte a javított dolgozatokat, így ha valaki hasonlót kért tőle (dolgozat kiadás, majd visszaszedés után) akkor elé rakott egy halom dolgozatot, hogy keresse ki, ha annyira kell. De megőrizni kötelessége. Ha kikéred láthatod, hogy mi a gond. A lányod ront-e el valamit, vagy a tanár igazságtalanul javit. Nekem is volt régen olyan egyes dolgozatom, hogy le volt húzva a jó eredmény, majd utána derült ki hogy négyes csak utál a tanár.
(Meg volt olyan is, hogy nem képlettel, hanem saját észrevételemmel számoltam, ami igaz volt a feladatra, de minden máshol rossz lett volna, de mivel levezettem sorról sorra, és jó volt az eredmény ezért kaptam rá full pontot)
Egy olyan tanar, aki nem tud valamit megtanitani, menjen utcasepronek, ne katedrara.
De a lanyodat is kellene megkerdezni, mi a problema.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!