Jól választottam egyetemi szakot szerintetek, ha a kereskedelem-marketinget jelöltem meg?
Figyelt kérdés
Sokan azt mondják büfészak és semmire nem mennek vele, ezért most eléggé megijedtem, hiszen már megjelöltem. Mennyire lehet jól elhelyezkedni ezzel a diplomával? Azt is hallottam, hogy nagyon telített a szakma, viszont engem tényleg érdekel a marketing világa.2022. máj. 4. 23:15
11/13 anonim válasza:
“ Hát nem a legjobb szak”
Mármint szerinted? Mert szerintem meg toronymagasan az egyik legjobb.
“és meggazdagodni nem fogsz.”
Ez meg így nettó baromság. A nagy multiknak hatalmas marketing szervezeteik vannak, egészen a CMO-ig (Chief Marketing Officer = Marketing Vezérhelyettes), sőt a CEO-ig.
“A statisztikák alapján nem túl jó a fizetés (mesterképzés után sem).”
Baromság. Egy kezdő (!) marketing fizetés havi 350-400 nettó körül mozog multinál. És még egyszer: a marketinget egy survey statisztika szakkal megfejelve, az egyik legjobb szakpár amit ma el tudok képzelni Magyarországon.
12/13 anonim válasza:
#11 Nagyon el vagy tévedve testvérem.
13/13 anonim válasza:
12. Vagy inkább csak iparági profi vagyok, és van rálátásom a piacra, azaz értek hozzá.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!