Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Valaki meséljen a debreceniTót...

Valaki meséljen a debreceniTóth Árpád gimnáziumról nekem?

Figyelt kérdés
A lányom jövőre lesz kilencedikes, és oda szeretne járni. Ha tudnátok mesélni, hogy ott milyen az élet azt megköszönném.

dec. 29. 16:36
 1/6 anonim ***** válasza:
83%

[link]

Böngészd.

dec. 29. 16:46
 2/6 anonim ***** válasza:
50%

Komoly iskola.

Én oda íratnám a giamat.

dec. 29. 16:52
 3/6 anonim ***** válasza:
50%
fiamat.
dec. 29. 16:52
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Debrecenben ez a legerősebb iskola, de talán túlzottan teljesítménycentrikus, az itteni tanárok és a diákok és szüleik is sokszor beképzeltek. Legalábbis én ezt tapasztaltam az oda járt embereken. Van saját uszodája is az iskolának, bár elég pici.

Az Ady szerintem sokkal családiasabb, emberibb légkörű gimi volt egykor, hogy most milyen nem tudom.

jan. 1. 15:45
 5/6 anonim ***** válasza:
Tágos vagyok, sokat tudnék mesélni. Röviden, ez a legjobb iskola Debrecenben, nem feltétlen a legerősebb, de mindent egybevéve a legjobb. Sajnos vannak elég nagyképű emberek és protekciósok, illetve 1-2 tanárt már lecserélhetnének, de minden jó ezt leszámítva.
jan. 18. 19:34
 6/6 anonim válasza:
Sznob suli, sznob gyerekekkel, régóta tudja az egész város, hogy van egy férfi tesitanár, aki lányokat fogdos mégsem rúgják ki. Nem ajánlom!
jan. 23. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!