A TÁG-ban mi a követelmény?
Igaz, elolvastam a felvételi követelményeket, de nekünk nem olyan jó a kémiatanárunk és van sok dolog amit nem tudok pontosan. Most vagyok nyolcadikos és a TÁG-ba szeretnék felvételezni. A biosz tanárunk nagyon jó, úgyhogy attól nem félek, de a kémia annál inkább aggaszt.
Szerintetek járjak különtanárhoz?
Járok szakkörre, és ott jobban belemélyülünk, de félek,hogy nem lesz elég.
Vannak akik már bekerültek a sulimból, ugyanaz a tanár tanította őket is.
Szerintetek?
Válaszokat előre is köszönöm!
Nyilván ha van rá mód, sokat segíthet egy magántanár pluszban. De ha nincs, akkor az interneten már elég sok dolgot megtanulhatsz magadtól is. Én pl őt ajánlom, ha kell, automatikusan létrehozott magyar felirattal:
https://www.youtube.com/watch?v=OvAfXktz5Ag&list=PLMlqayk59I..
Jól, érthetően, szórakoztatóan magyaráz, akkor nézed vissza és annyiszor, amikor akarod. Nyilván vannak más segédanyagok is
Amúgy ha a TÁG felvételi tájékoztatóját olvastad, akkor tudhatod, hogy lesz náluk januárban egy házi biosz-kémia verseny nyolcadikosoknak, aminél ha az első tízbe kerülsz, akkor automatikusan maxpontos a szóbelid. Szerintem érdemes elmenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!