Tudnátok mesélni az ELTE-BTK kommunikáció-és média szakról?
Figyelt kérdés
Most felvételizek és nem tudom még, hogy melyik egyetemet írjam előre. Alapból érdekelne, hogy milyen a közösség, a tanárok, az órák, mennyi órátok van egy héten, tudtok e mellette dolgozni, milyen volt a gólyatábor, könnyen találtatok barátokat, vagy bármi ami eszedbe jut! :)
Ha csak BTK-s vagy, akkor az is jó lenne, ha csak általában a karról mesélnél, meg a gólyatáborról, és komos ismerőseidről vagy amiket tőlük hallottál
2022. febr. 9. 09:19
11/12 anonim válasza:
Én osztatlan tanárin voltam angol-töri párossal. A képzés amúgy király, szerintem ma is nekifutnék.
Bár munka (és fizu) szempontjából szerintem majdnem minden más jobb. :D
12/12 NTBS válasza:
Nem, de az ilyen nem konkrét szak vagy bejön vagy nem. Szerintem válasz más szakot. Egy-két álláshirdetést megnéznék, amiket említettél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!