Melyik szakirányú továbbképzést válasszam?
Jelenleg kommunikáció és médiatudomány mesterszakos hallgató vagyok, de jövőre szívesen továbbtanulnék szakirányú továbbképzésen.
Ezekkel a szakokkal szemezgetek:
1. Munkahelyi mentálhigiénés szakember (BGE)
2. Idegen nyelvi kommunikátor (SZIE/MATE)
3. Művészetigazgatási menedzser (KRE)
4. Kultúramenedzsment (MOME)
5. Turisztikai és Kulturális menedzser (Corvinus)
Mit gondoltok, melyik lenne ezek közül a legjobb választás?
+Infó: jelenleg GYED-en vagyok itthon kb még 2 evig.
Szülés előtt 5 évet dolgoztam kommunikációs területen (tvnel szerkesztőségben, PR ügynökségnél, rendezvényszervezőként)
Ha van bármi plusz ötleted, nyugodtan írd meg :)
Előre is köszi mindenkinek a támogató hozzászólást :)
"5 évet dolgoztam kommunikációs területen (tvnel szerkesztőségben, PR ügynökségnél, rendezvényszervezőként)"
Akkor tudod, hogy az milyen. Szeretted? Szívesen csinálnád azt a jövőben is? A feletteseidnek milyen végzettségük volt? Olyasmit válassz te is, ha ott akarsz majd dolgozni megint.
Kommunikációs végzettségem van (most csinálom a mestert). :)
Szívesen csinálom a kommunikációs feladatokat, de nyitott vagyok más területek megismerésére. Feletteseim végzettsége változó: van, aki magyar szakon végzett, de volt művelődésszervező és közgazdász vezetőm is.
A kulturális szféra (pl: rendezvény kommunikáció,kulturális intézmény kommunikációja) nagyon izgalmas területnek tűnik, és a HR is tetszik (pl belső kommunikáció).
Részben ezek alapján kerestem szakirányú továbbképzést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!