Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Melyik szakirányú továbbképzés...

Melyik szakirányú továbbképzést válasszam?

Figyelt kérdés

Jelenleg kommunikáció és médiatudomány mesterszakos hallgató vagyok, de jövőre szívesen továbbtanulnék szakirányú továbbképzésen.

Ezekkel a szakokkal szemezgetek:

1. Munkahelyi mentálhigiénés szakember (BGE)

2. Idegen nyelvi kommunikátor (SZIE/MATE)

3. Művészetigazgatási menedzser (KRE)

4. Kultúramenedzsment (MOME)

5. Turisztikai és Kulturális menedzser (Corvinus)

Mit gondoltok, melyik lenne ezek közül a legjobb választás?

+Infó: jelenleg GYED-en vagyok itthon kb még 2 evig.

Szülés előtt 5 évet dolgoztam kommunikációs területen (tvnel szerkesztőségben, PR ügynökségnél, rendezvényszervezőként)

Ha van bármi plusz ötleted, nyugodtan írd meg :)

Előre is köszi mindenkinek a támogató hozzászólást :)

2022. jan. 28. 13:50
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

"5 évet dolgoztam kommunikációs területen (tvnel szerkesztőségben, PR ügynökségnél, rendezvényszervezőként)"

Akkor tudod, hogy az milyen. Szeretted? Szívesen csinálnád azt a jövőben is? A feletteseidnek milyen végzettségük volt? Olyasmit válassz te is, ha ott akarsz majd dolgozni megint.

2022. jan. 28. 15:35
 2/2 A kérdező kommentje:

Kommunikációs végzettségem van (most csinálom a mestert). :)

Szívesen csinálom a kommunikációs feladatokat, de nyitott vagyok más területek megismerésére. Feletteseim végzettsége változó: van, aki magyar szakon végzett, de volt művelődésszervező és közgazdász vezetőm is.

A kulturális szféra (pl: rendezvény kommunikáció,kulturális intézmény kommunikációja) nagyon izgalmas területnek tűnik, és a HR is tetszik (pl belső kommunikáció).

Részben ezek alapján kerestem szakirányú továbbképzést.

2022. jan. 28. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!