Mennyire éri meg a kommunikáció és médiatudomány BA, illetve a televíziós műsorkészítő FOSZ?
A továbbtanulás előtt állok és elsőnek mindenképpen FOSZ-ra, majd onnan alapképzésre mennék tovább. Nézelődtem és megtetszett a televíziós műsorkészítő felsőoktatási szakképzés. Utána továbbmennék kommunokáció-és médiatudomány alapképzésre.
A kérdésem az lenne, hogy aki elvégezte a képzések valamelyikét, az milyen könnyen tudott vele elhelyezkedni? Mennyire kemény, maga a szak?
Könyörgöm ne higgy a fentieknek, semmi sem "büfészak", ha tényleg érdekel és van elég motivációd hozzá. Én ugyanezen gondolkodom, 20 évesen most tudatosult bennem, hogy egyedül a média és azon is belül a filmezés érdekel a legjobban és hajlandó vagyok bevállalni egy "büfészakot", mert semmilyen előzménytudásom nincsen hozzá, de a foszkon megtanítanak rá és ha vagyok olyan kitartó, hogy ezzel foglalkozzak majd a jövőben, akkor fogok is. Ha pedig rájössz közben, hogy mégsem a te világod, sosincs késő megkeresni azt, ami tényleg az.
Szerintem vágj bele, én is épp jelentkezés előtt állok. Ne hagyd, hogy random nagytudású idegenek, akik valószínűleg a legjobb egyetemet végezték és most úsznak a pénzben megmondják, hogy mi a jó választás számodra:)
5
Majd meglátjátok. Persze, lehet tanulgatni olyan dolgokat is, amivel vagy szerencséje van az embernek vagy éhenhal, de azért ha majd neked kell felelned magadért pénzügyileg, átgondolod, hogy mennyi évet töltesz főállásban egy hobbiszakkal.
És mielőtt elkezdesz ugatni: igen, jártam oda, igaz, sokadik diplomám, így én megtehetem, hogy szórakozásból csinálom, mert már van, amivel meg tudok élni és azt tudom színesíteni ilyen és ehhez hasonló szakokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!