Pedagógusok jól kipihentétek magatok a nyáron, a jövő heti iskolakezdésre?
Csodálatos két hónapos megszakítás nélküli nyári szünet után kipihentek, tetre készek vagytok?
Jun 15-e után már csk egy hétig kellett úgy ahogy bejárni értekezletre. 23 után is immel ámmal. Jó sok nyári szünet volt. Más szakmákban nincs ilyen, értékeled? Felüdültél?
Énis a felesleges hangulatkeltést látom a kérdésben a tanárok ellen. Egyébként én nem vagyok tanár. Külső szemmel nekem úgy tűnik, hogy kérdező, eléggé irigy vagy arra a nyári szünetre, a rosszindulatú irigység beszél belőled, semmi más.
Egyébként el lehet végezni a 6 éves egyetemet, és bárki elmehet tanárnak, senki nincsen ebben meggátolva. Rajta. A gyári szalag mellől felesleges a rosszmájú hangulatkeltés és irigykedés. Ők a maguk pályáját választották, te meg a tiédet. Ez csak ennyi, a mocskolódás, tanárok elleni uszítás eléggé szánalmas ebből a szempontból nézve. Senki nem kényszerített téged arra, hogy ne legyél tanár...
Arra a megjegyzésre, hogy "de jó dolguk van", én csak annyit tudok mondani, hogy ja, persze, ha annyira jó dolguk lenne, biztos nem azt a tendenciát látnánk, hogy aki teheti, elhagyja azt a pályát.
"13 Hallod én minden fizika kollokviumomat jelesre teljesítettem az ELTE-TTK-án pedig alig tabultam rá. Egyszer olvastam el többnyire. Ennyire oiskóta a tanárképzés."
Messziről jött ember azt mond amit akar. Hallottad ezt már kérdező?
Nem hiszem, hogy te tanár lennél. De jobb is így, úgy gondolom!
"Erre mit lépsz?"
Azt, hogy nem cáfoltad meg, amit írtam (...), hanem elkezdted magad fényezni.
Ilyen primitív "vitákba" nem szoktam belemenni, köszi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!