Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Marketing mesterszakot erdemes...

Marketing mesterszakot erdemes elvegezni, ha igen hol?

Figyelt kérdés

Kereskedelem es marketing alapszakot vegeztem, es most beadnam a jelentkezesem mesterre is.

Az erdekel, hogy a marketing msc inkabb azoknak van, akik nem marketing alapszakot vegeztek, vagy ok is tanulhatnak ujat? Mennyit szamit a munkaeropiacon? BGE vagy ELTE? Levelezore jelentkeznek, van barkinek tapasztalata rola? Esetleg mas mesterszak ami szoba johet, esetleg kommunikacio es media?

Koszonom elore is a valaszokat!

febr. 10. 22:51
 1/5 anonim ***** válasza:
25%
Nem király, sőt felesleges. Más ajánlat: pézügy vagy survey statisztika, mindkettő SOKKAL jobban megéri.
febr. 10. 22:55
 2/5 A kérdező kommentje:
Huu barmi ami statisztika/adatanalitika az nagyon nem nekem valo, a penzugy tippet koszi, fontolora veszem!
febr. 10. 23:08
 3/5 anonim ***** válasza:
#2. Nem akkora hardcore ám a stat sem, mint mondjuk egy matek szak, fontold meg nyugodtan azt is, szociológia alapszakról is sokan mennek oda, akik gimiben tanultak matekot utoljára...
febr. 10. 23:29
 4/5 A kérdező kommentje:
En mar csak tudom, mar az alapszakon is rendesen megtanultam, 1 felev helyett 3 feleven keresztul🥲
febr. 10. 23:48
 5/5 anonim ***** válasza:
69%
#4. Na mondjuk ezzel viszont óvatosan, a közgázos matek egyáltalán nem egy nagy bumm, az anyag nem kis részét már az emelt szintű matek érettségi is lefedi. Annál azért keményebb, ami a staton megy (a proginfósokkal és a közgáz elemzősökkel volt korábban közös valszám például, az azért nem ugyanaz a szint, mint az üzleti közgáz alapszakokon, de ott van a többváltozós... nevű tárgy is). Szóval félreértés ne essék, ez nyilván több, mint amit eddig tanulhattál, de messze nem olyan vész, mintha mondjuk matek vagy fizika szakon hallgatnád a matekot, ami szétfeszíti a tudatod. :) Elvégre szociológusok is el szokták végezni. :))
febr. 10. 23:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!