Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Levelező képzésen a szakmai...

Levelező képzésen a szakmai gyakorlat, hogy működik?

Figyelt kérdés
Állattenyésztésben dolgozok vezető beosztásban. Ez második szak lenne egy mezőgazdasági mérnöki, csak azért, hogy valami papírom is legyen a témában, meg jó poénnak tűnnik, sok-sok éves gyakorlattal/tapasztalattal elvégezni. A munkahely miatt beszámítható ez a kurzus? Vagy kötelezően el kell mennem más helyre (mert akkor felejtős a jelentkezésm, 24/7-ben dolgozok)?
febr. 10. 22:06
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk (OE) meglévő munkatapasztalattal ki lehet váltani, én is azt csináltam. De azt nem tudom hogyan határozzák meg, hogy elég szakmába vágó-e a munkát, nekem konkrétan az a pozícióm neve, mint amivé a képzés tesz (pl vegyész a munkám és vegyész szakon tanulok).

Inkább azok szívják meg, akik alapszakot levelezőn csinálnak és nincs semmi tudásuk, tapasztalatuk.

Érdeklődj a tanulmányi osztályon.

febr. 10. 23:25
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Én nem mérnökire járok, hanem jogra, de nálunk csak részben lehet kiváltani, mert nekünk négy különböző szektorban is kell gyakornoki melót vállalni, ha az egyik szektorban dolgozol, akkor ott leigazolják, de a másik hármat el kell osztanod 5 hétre, és abból három hétnek egybefüggő gyakorlatnak kell lennie. Szóval totál szívás. Érdemes ezzel kapcsolatban a TO-t keresned.

Amúgy 24/7-ben hogy dolgozol?

febr. 11. 06:50
 3/5 A kérdező kommentje:

"Amúgy 24/7-ben hogy dolgozol?"

Úgy, hogyha hajnali 3-kor valami történik, például elszarja magát egy szivattyú akkor menni kell és megoldani a problémát, mert az állatoknak nem mondhatod azt, hogy bocsi most ne igyatok, majd holnap délelőtt megcsináljuk :D :) Állattenyésztés ilyen, bármikor bármi történhet és akkor menni kell megcsinálni.

Szóval nem az van, hogy 24 órában ott vagyok, hanem rendelkezésre állás.

febr. 11. 17:10
 4/5 anonim ***** válasza:
3, oh, értem. Hát, ez nem lehet kellemes. :/ Konkrétan akkor 0 szabadidőd van.
tegnapelőtt 13:14
 5/5 A kérdező kommentje:
#4 Vannak szünetek, amikor nincs állomány a telepen. Akkor takarítás, fertőtlenítés stb. Akkor van egy kis szabadág, ha úgy jön ki. :) De erre ugye nem lehet alapozni egyetemnél. Órákra még eltudok menni, mert ha van valami akkor eltudok jönni. De hogy gyakorlat szempontjából 6 hétig másik helyre járjak be reggeltől estig az teljesen felejtős is.
tegnapelőtt 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!