Levelező képzésen a szakmai gyakorlat, hogy működik?
Nálunk (OE) meglévő munkatapasztalattal ki lehet váltani, én is azt csináltam. De azt nem tudom hogyan határozzák meg, hogy elég szakmába vágó-e a munkát, nekem konkrétan az a pozícióm neve, mint amivé a képzés tesz (pl vegyész a munkám és vegyész szakon tanulok).
Inkább azok szívják meg, akik alapszakot levelezőn csinálnak és nincs semmi tudásuk, tapasztalatuk.
Érdeklődj a tanulmányi osztályon.
Én nem mérnökire járok, hanem jogra, de nálunk csak részben lehet kiváltani, mert nekünk négy különböző szektorban is kell gyakornoki melót vállalni, ha az egyik szektorban dolgozol, akkor ott leigazolják, de a másik hármat el kell osztanod 5 hétre, és abból három hétnek egybefüggő gyakorlatnak kell lennie. Szóval totál szívás. Érdemes ezzel kapcsolatban a TO-t keresned.
Amúgy 24/7-ben hogy dolgozol?
"Amúgy 24/7-ben hogy dolgozol?"
Úgy, hogyha hajnali 3-kor valami történik, például elszarja magát egy szivattyú akkor menni kell és megoldani a problémát, mert az állatoknak nem mondhatod azt, hogy bocsi most ne igyatok, majd holnap délelőtt megcsináljuk :D :) Állattenyésztés ilyen, bármikor bármi történhet és akkor menni kell megcsinálni.
Szóval nem az van, hogy 24 órában ott vagyok, hanem rendelkezésre állás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!