Az idei tanévben is online oktatás lesz a gimnáziumokban?
Figyelt kérdés
2021. aug. 12. 13:01
1/12 anonim válasza:
Az elején nem, aztán hogy mit hoz a jövő, azt nem tudjuk. Ha azt akarod hogy legyen, menjetek minél többen a nemzeti ünnepen a programokra, tömörüljetek.
3/12 anonim válasza:
Remélem hogy nem, legalábbis nem olyan hosszú ideig mint tavaly. De reálisan nézve lesz valamennyit, mivel jön a 4. hullám, már most nő a fertőzöttek száma. De senki sem jós, pontos dolgokat nem lehet mondani.
4/12 anonim válasza:
Nincs még hivatalos hír erről, de szerintem késő ősztől online leszünk.
5/12 anonim válasza:
Sajnos szerintem is leszünk online, de nem bánnám, ha nem egy fél évig... Majd az aktuális járványhelyzet eldönti
6/12 anonim válasza:
Nem. 100%, hogy nem lesz távokatatás általánosan. Nyilván, ha van egy kisebb-nagyobb gócpont, akkor az adott osztály 1-2 hétre mehet távoktatásra, de általánosan szinte kizárt.
7/12 anonim válasza:
"Nem. 100%, hogy nem lesz távokatatás általánosan"
Ekkora hülyeséget is rég olvastam már. Október vége-november eleje körül ismét átáll mindenki online oktatásra. Ez szinte biztos.
8/12 anonim válasza:
3 hónap múlva térjünk vissza erre a kérdésre ;)
9/12 anonim válasza:
rendben :D lesz még online oktatás ne aggódj
10/12 anonim válasza:
"Nem. 100%, hogy nem lesz távokatatás általánosan"
mintha ugyanezt az üres szar dumát hallgattam volna 2020. őszén is nemde??
Biztos nem lesz, soha többet.
HÁT LETT.
Idén is lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!