Tudnátok véleményeket mondani ezekről a gimnáziumokól? -Budapest I. Kerületi Petőfi Sándor Gimnázium -Újbudai Széchenyi István Gimnázium -Dózsa György Gimnázium és Táncművészeti Szakgimnázium
Tudom, hogy nem járt mindenki mindegyik suliba, csak nem akartam külön felrakni a kérdést.
Egyébként általános tagozatra szeretnék menni, 4 évfolyamos.
Szia!
2021-ben azt hiszem 50 ponttól hívtak be szóbelire.
Nem kell túlparázni a szóbelit sem. Bekerülni nem nehéz, de bent maradni annál inkább, mivel ha az össz átlagod 3 egész alatt van, akkor kampó. (ez az átlag állítólag emelve lesz)
Egyébként azt fontos hozzátennem, hogy kell valami szuper képesség vagy valami mentális probléma ahhoz, hogy ide bekerülhess. (pl: legyen valami mentális bajod, vagy esetleg legyél láncdohányos vagy alkoholista, az én szuper képességem, hogy egy 72%-os Tátra te előtt mindig felszállási engedélyt kérek, illetve akkora tüdőm van, hogy az kegyetlen)
Egyébként kicsit komolyabbra fordítva a szót, összességében szerintem egy nagyon jó iskola, nem fogod megbánni, ha ide jössz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!