Szerintetek lesz gimnáziumi oktatás Március 1-jétől? Vagy be fogják küldeni legalább az érettségizőket a gimnáziumokba ?
Figyelt kérdés
2021. febr. 22. 20:40
1/15 anonim válasza:
nem, mert eddig is megtehették volna, ha akarták volna
2/15 anonim válasza:
Már elég sok gimibe bejárnak a végzősök heti 1-2 nap, Pl nálunk is február eleje óta. Ezt az iskola dönti el, nincs tiltva.
3/15 anonim válasza:
Szerintem nem engednek vissza senkit
4/15 anonim válasza:
Nem. Száguld felfelé a megbetegedések száma.
5/15 anonim válasza:
Nem száguld fel semmi,ki kell nyitni,már épp elég ideig tartott a cirkusz.
6/15 anonim válasza:
Értem, hogy szeretnél nyitást, de nem az volt a kérdés, hogy te mit szeretnél, hanem hogy mi lesz. A vírust meg nem nagyon érdekli, hogy mit gondolunk róla.
7/15 anonim válasza:
Ha tudnád hany féle betegségben halnak meg emberek nap mint nap,le se sz@rnád ezt az egyet.
8/15 anonim válasza:
Biztos nem, szerintem itt minimum húsvétig semmiféle nyitás nem lesz, de azt is simán elképzelhetőnek tartom, hogy tanév végéig ez így fog menni. Sajnos.
9/15 anonim válasza:
Amióta van a koronavírus, azóta az emberek számára már más betegség és probléma mintha nem is létezne, csak a covid.
10/15 anonim válasza:
Hiába nyafogtok, amíg nő a betegek száma nem fog kinyitni.
Én is tavaly leéretségiztem, pedig akkor még nagyon gáz és kezdő volt az online rendszer.
Szerintem nyárig már nem nyit ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!