Az egyetemi szakok közül a magyar szak elvégzésével leignkább milyen pozíciókban lehet elhelyezkedni?
Sziasztok!
A jövő évre vonatkozóan tervezek és szeretnék tisztán látni. A bölcsész szakok közül a magyar szak érdekelne, azonban nem vagyok 100%-ig biztos abban, hogy a BA szak elvégzésével milyen vállalatoknál, milyen területen és milyen munkakörökbe lehet előny a magyar szakos diploma.
Ennek kapcsán szeretném megkérdezni, mit gondoltok: milyen munkaköröknél vannak felülreprezentálva a magyar szakon végzettek, azaz a magyar szakos diploma hol jelent előnyt.
Válaszaitokat előre is köszönöm!
Köszi!
Munkatapasztalat esetén is ez a realitás szted?
Újságíráshoz jó lehet. De nincs olyan szakma, amihez konkrétan magyar BA-t kellene csinálni.
Nem versenyképes képzés, ha a munkaerőpiacot nézzük.
Irodai munka, mint tapasztalat.
Nem diákmunka, hanem fix!
Magyar diplomával vállalatnál? Őszintén, nem tudom, mennyire van realitása... nálunk a cégnél tutira elküldenének valami átképzésre. Amit esetleg el tudom, az valami adminisztrációs munka.
Egy nyelvi diplomával könnyebb lenne elhelyezkedni.
Magyar szakkal menj iskolába tanítani.
Nagyvállalatnál pedig operátori munkakörbe jó csak a magyar.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!