Hány nyelvvizsgával vettek fel államilag finanszírozott mesterképzésre?
Bár eltörölték a nyelvvizsgát, de gondolom felvételin nézik a pontszámításnál.
Minden újabb nyelvvizsga pontot ér, felsőfok 10, második középfok 6 pont.
Titeket tavaly vagy azelőtt hány nyelvvizsga birtokában vettek fel?
86 pontom volt nyelvvizsga nélkül. (A ponthatár pedig 70)
Februárban felvettek keresztfélévesre, márciusban pedig megcsináltam a nyelvvizsgát.
és a BA diplomád hányas lett?
csak az alapján számolták a pontokat, vagy volt felvételid is?
1es vagyok
4,6 lett és volt felvételi is. A kettőből jött ki a 86 pont.
4,6?
vagyis jeles lett a diplomád?
nekem csak 4,45 (jó)
ezért kell (kéne) több nyelvvizsga pontnak.
Nekem a diplomám 4,51 lett, vagyis 4es. Ennyivel indultam és még hozzá jött a felvételi pont. Összesen 82 pontom lett így. A nyelvvizsgát én is utólag csináltam. A szakomon a ponthatár 68 volt (állami), de mégis paráztam hogy mi van ha több és pont lecsúszok róla. Költségtérítéses képzésen pl.80 pont kellett.
A 4,45 is jó szerintem, még egy jól sikerült felvételi és hátha.
Mennyi volt az előző években a ponthatár azon a szakon ahová szeretnél menni?
nem tudom, nem mertem még megnézni a ponthatárt.
4,51 lett, és nem adták meg a jelest neked? pedig onnan már felfelé kerekítenek.
az fura, h. költségtérítésesen jóval magasabb volt a ponthatár, mint államin.
5ös vagyok.
Sajnos nem adták meg. :( 4es van a diplomámba írva.
Igen, emiatt is hittem hogy államin biztos több lesz, mint 80. De nem. Kellemesen csalódtam.
Milyen szakra szeretnél menni? Megnézem én helyetted. :D
Felvételi volt?
én csak jövőre vagy keresztfélévesen tudok menni, most végeztem, nem adtam be a jelentkezést még.
lesz felvételi, attól nem félek, de ha maximum pontszámot kapok arra, lehet az is kevés... köszi, de még nem állok készen, h. megtudjam a pontokat, most szenvedek a nyelvekkel, talán ha 2 nyelvvizsgával megyek... de lehet az sem segít.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!