Mikor teszik végre kötelezővé az iskolákban egész napra a maszkot és a kézfertőtlenítőt?
Figyelt kérdés
Engem mélységesen felháborít, hogy van aki nem hord maszkot! Tiltsák meg, hogy legyen olyan, aki nem hord maszkot, mert mást is veszélybe sodor. Egyszerűen idegesít, hogy nekem is meglenne az a jogom, hogy ne hordjak maszkot, de én nem élek vele, mert én vigyázok másokra is.2021. máj. 8. 15:46
71/94 anonim válasza:
Had kapja el, egy idiótával kevesebb
73/94 anonim válasza:
Itt a baj már nem kicsi, súlyos klinikai eset vagy, kérdező.
74/94 A kérdező kommentje:
Halna bele a vírusba, mindenki aki ilyet kíván nekem! Hogy mersz ilyet leírni?? Nekem jogom van védekezni a vírus ellen és az lenne a jó, ha ez alapvető lenne, de mivel nem az, kötelezővé kellene tenni.
2021. máj. 14. 17:18
75/94 anonim válasza:
Mostmár elegem van. HOGY MERED AZT ÍRNI HOGY HALJON BELE??? Eszednél vagy??? És ha bele halna? Akkor ki lenne a hibás? Te se ma barnultál.
76/94 A kérdező kommentje:
"Had kapja el, egy idiótával kevesebb"
"Itt a baj már nem kicsi, súlyos klinikai eset vagy, kérdező."
Ilyen válaszok után hogyhogy nincs jogom ilyet írni?? Több ember a halálomat kívánta.
2021. máj. 14. 17:30
77/94 anonim válasza:
Bírd ki úgyis zár a suli jövő tanévben jön az indiai mutáns
78/94 anonim válasza:
az uk ban 55 % átoltottság (majdnem) és az se elég az INDIAI MUTÁNS! megfékezéséhez.
79/94 anonim válasza:
Hát ha másokra akar rákényszeríteni valamit, akkor ő meg haljon bele.
Egy idiótával kevesebb
80/94 anonim válasza:
mikoly bálint a neve a kérdezőnek és azt írta hogy f__zkalap vagyok privátban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!