Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mikor teszik végre kötelezővé...

Mikor teszik végre kötelezővé az iskolákban egész napra a maszkot és a kézfertőtlenítőt?

Figyelt kérdés
Engem mélységesen felháborít, hogy van aki nem hord maszkot! Tiltsák meg, hogy legyen olyan, aki nem hord maszkot, mert mást is veszélybe sodor. Egyszerűen idegesít, hogy nekem is meglenne az a jogom, hogy ne hordjak maszkot, de én nem élek vele, mert én vigyázok másokra is.

2021. máj. 8. 15:46
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/94 anonim válasza:
97%
Én nem hinném hogy a kérdező troll. Vannak olyan elmebetegek akik olyan rendszerben is szeretnek élni ahol bármikor bármiért kivégezhetik őket. Ez a kérdező is ebből a kategóriából való.
2021. máj. 15. 07:11
 92/94 anonim ***** válasza:
66%
Kína bejönne neki biztosan.Ott totális kontroll van és pontozzák az embereket és ez alapján dől el hogy utazhat e és hogy egyáltalán mikor vehet igénybe egészségügyi szolgáltatást.Az a vicc hogy ez nem vicc.Nagyon durva
2021. máj. 15. 07:17
 93/94 anonim ***** válasza:
73%
"Mikor teszik végre kötelezővé az iskolákban egész napra a maszkot és a kézfertőtlenítőt?" soha.
2021. máj. 15. 16:05
 94/94 anonim ***** válasza:
67%
92. Vagy Észak-Korea
2021. máj. 15. 17:22
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!