Érettségizők! Ti az egész törit megtanultátok?
Ha igen, miért?
Ha nem, melyik felét tanultátok meg?
Én tavaly érettségiztem és a korai magyar, késő egyetemes törit tanultam meg.
Kíváncsi vagyok, hogy mennyien vannak azok, akik megtanulták az összes esszétémát.
Ha csak a felét tanultad meg, mikor jöttél rá, hogy elég az, vagy honnan értesültél róla?
Középszintű érettségiről beszélek.
A tavalyiak válasza is érdekel. Ha tavaly érettségiztél, hogy sikerült?
Ha idén érettségizel, akkor sok sikert!
Nem, én megnéztem a Zanzás videókat, aztán nagyjából ennyi. Kifejezetten nem készültem egyik korszakra sem, én abban reménykedem, hogy tudok írni az esszétémáról akármit. Ez már így alakult, de azért ha visszamehetnék, biztosan rendesen felkészülnék.
És köszi :)
# Levit láttad, mi?😏
Enis hunyadit szeretnem, remelem bevonzzuk
Kerdezo, en nem tanultam sokat, nagyon felekk most hogy ha olyan tema jon elo esszen amihez nem tudok hozzaszolni ekkor megszivom:(
Mindket esszeben (enis 49 elotti magyar es utani egyetemes) vannak olyan temak amiket nem vagok es nincs is mar idom ugy atvenni:( Enis tobbet keszultem volna ha hamarabb eszbekapok de egyreszt mas tantargyakat fontosabbnak tartottam, masreszt lusta dog vagyok
Na kinek hogy ment a tori?
Esku nehezebb volt a teszt resz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!