új törvény! A szakkozepiskolakba 50 ora kozmunka kell (szemetszedes) kulonben nem erettsegizhetsz le. Egesz 4 ev alatt kell 50? vag minden evben?
4 év alatt kell teljesíteni 50 órát.
Délután, és hétvégén kell, de lógás az egész. Egyszer volt olyan, hogy iskolaidőben mentünk, de akkor áradt a Duna. Az volt az egyetlen amikor melóztunk keményen, de az fontos is volt.
Aztán voltunk parkotrendezni, veterán atlétika vb-n segédkezni (azt nagyon élveztük), vagy a tűzoltóságtól kaptunk 15 órát, mert meghallgattunk 4 előadást, es lemostuk a tűzoltókocsit.
Nem kell félni, nem gáz ez. Nekem eddig kb 30 órám van, és most leszek 11.es.
Honnan veszed, hogy nálatok csak szemétszedés van? Amúgy én is mentem arra, és jó volt tenni a városért.
Nézd meg a közösségi szolgálat honlapját.
Nekem eddig csak 4 órám van (TeSzedd) és most megyek 11-be.
Nyilván sok ember, aki most ebbe a rendszerbe van háborog, pedig szerintem ez egy hasznos dolog. Még ha szemetet is kell szedni...nyilván egy bizonyos nézőpontból azt érzékeled, hogy "na, más helyett kell takarítanom...", de ezzel véded a természetet, ami egyértelműen jó.
Amúgy kétlem, hogy 50 óra szemétszedéssel menne el.
Aki 2016-ban vagy utána érettségizik, annak kell. A te nézőpontot szerint akkor a szakmunkásképzőbe járók az "elitek", mert Ők nem érettségiznek, hanem szakmát kapnak.
Amúgy 1 helyen nem teljesíthetet az 50 órát szóval max.49 órát töltesz szemétszedéssel. De leírom megint: Ha megnézed a közösségi szolgálat honlapját, ott a keresőben a lakóhelyedhez közeli helyeket kereshetsz. Ha kötnek egy szerződést a suliddal, akkor már mehetsz is dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!