Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » új törvény! A szakkozepiskolak...

új törvény! A szakkozepiskolakba 50 ora kozmunka kell (szemetszedes) kulonben nem erettsegizhetsz le. Egesz 4 ev alatt kell 50? vag minden evben?

Figyelt kérdés
mit varnak el hogy majd nyaron a melegben is szedjuk??? most vagyok 8. osztalyos, szval meg nem eront, de ilyen suliba megyek ahol mar beezettek. mit takar ez az egesz??? es delutan ott kel maradni? vagy oraszamba van? mert messzebb lakom, ugy ha ott kene maradni nemtudnam megoldani...

2014. júl. 23. 21:12
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
hat nem... most beszeltem az egyik ebbe beleesi diakkal a suliban es nem lehet egyedul menni kozosen megyunk az isztalfonokkel es az osztallyal...
2014. júl. 23. 23:06
 12/19 anonim ***** válasza:
Barátnőmnek is ilyen a sulija.El kell menni minden alkalomra és kész.
2014. júl. 23. 23:15
 13/19 anonim ***** válasza:
A 4 év alatt kell megcsinálni. Hát...szerintem nem olyan jó buli ez az egész. Mármint persze, az nekem is tetszene, ha komolyan vennék és lenne lehetőség több dolgot kipróbálni, segíteni, ez már csak továbbtanulás szempontjából is jó lenne meg felelősségre tanít...stb. Én elég rosszul állok eddig, még csak most kezdtem, szeptembertől leszek 10.-es, de csak kb. 5 órám van. Viszont van akinek már meg van az 5, rögtön első évben "teljesítették". Igazából csak jó ismerőseik voltak, akik elintézték. Az is a baj, hogy van nem tudom hány tanuló a gimiben és mikor van valami program, rendezvény ahol lehetőség van erre, akkor az az egész iskolának szól, mindenki rögtön lecsap rá, de nincs szükség annyi emberre. Meg ezt a naplóírást sem szeretem, most az élményekhez mit írjak mikor a művelődési házban kell egyedül ücsörögnöm a sötétben kiállítás őrzés címén. Meg nem vagyok az a típus, aki nagyon szereti az embereket, mármint nem mennék nyugdíjasokat ápolni vagy bölcsődébe, el is küldenének mert látnák, hogy hiába próbálkozom. Egyébként nem lenne bajom, dolgoznék meg megcsinálnám, amit kell csak, ez valahogy nem nekem való. Nyilván közösségi munka, de lehetnének kicsit sokszínűbben a lehetőségek. Egyébként én úgy tudom, hogy korlátozva van, hogy mikor mennyi időt tölthetsz ezzel. Iskolaidőn kívül szabad, és megvan, hogy suli mellett max. ? óra, szünetben pedig lehet többet is, de ott is meg van szabva. Valamint csak olyan helyen lehet, amivel már szerződést kötöttek.
2014. júl. 24. 09:53
 14/19 anonim ***** válasza:
*50
2014. júl. 24. 09:53
 15/19 anonim ***** válasza:
napi max. 3 óra, 1 héten max. 4 nap
2014. júl. 24. 10:44
 16/19 anonim ***** válasza:

De ott végzed el, ahol akarod.

Az a fontos, hogy non profit szervezet legyen. Köt velük az iskola egy szerződést és mehet a menet.

Én az egyik rádiónál végzem, az 50 óra már rég meg van, de maradok hosszútávon, kell a segítség. :)

2014. júl. 24. 18:23
 17/19 anonim válasza:
Ne idegeskedj, anyukadnak apukadnak vagy neked biztos van valami isnerosotok aki ilyen helyen dolgozik. Es akkor semmit nem kell csinalnod, leigazoljak neked az egeszet csak ugy.
2015. aug. 13. 11:13
 18/19 anonim ***** válasza:

Non-profit szervezet legyen?

Az mi?

2016. ápr. 7. 11:28
 19/19 anonim ***** válasza:
A rádió az nonprofit szervezet?
2016. ápr. 7. 11:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!