Mikor teszik végre kötelezővé az iskolákban egész napra a maszkot és a kézfertőtlenítőt?
Figyelt kérdés
Engem mélységesen felháborít, hogy van aki nem hord maszkot! Tiltsák meg, hogy legyen olyan, aki nem hord maszkot, mert mást is veszélybe sodor. Egyszerűen idegesít, hogy nekem is meglenne az a jogom, hogy ne hordjak maszkot, de én nem élek vele, mert én vigyázok másokra is.2021. máj. 8. 15:46
43/94 anonim válasza:
Szia! Én 17 vagyok és teljesen megértelek, engem frusztrál ha nincs az osztálytársaimon maszk. Persze ha tőlem messze vannak akkor oké, de ha odahajolnak maszk nélkül az arcomba, és sajnos sok ilyen van, az elég zavaró. Ha a terem másik végében vannak, akkor egészségükre, de ne jöjjenek hozzám és ne tolják az arcukat közvetlenül az enyémbe, mert nem szeretném elkapni. Még ha nem is lenne durva, nem engedhetem meg hogy több hétre otthonmaradjak.
Pontozzatok le nyugodtan, ez az én véleményem. Ha messzebb van, vegye csak le, ha belehajol a képembe, akkor azért megkérem hogy húzzon maszkot.
44/94 anonim válasza:
Halj bele a krónikus betegségedbe, egy ilyen agyamentből kevesebb lenne..
45/94 anonim válasza:
Azért az hihetetlen, hogy a média mennyire lebutított néhány embert, de látva itt a kommenteket, talán van még remény. Kérdező, ha félsz, oltasd be magad, hordjad a maszkot 0/24-ben, ússzál a kézfertőtlenítőben, semmi probléma, csak legyen benned annyi intelligencia, hogy elfogadod, hogy nem mindenki tojik be egy betegségtől. Betegségek voltak, vannak, s lesznek is. Az influenzától nem szoktál félni? A korona se veszélyesebb, csak lehet elkerülte a figyelmedet, hogy már lassan más betegség nem is létezik, s nem kap az ember megfelelő ellátást, aztán nyugodt szívvel csapják hozzá a statisztikához. Gondolkozz egy kicsit józan, paraszti ésszel.
46/94 A kérdező kommentje:
Vírustagadó... Én azt szeretném, ha kötelezővé tennék!
2021. máj. 10. 16:03
47/94 anonim válasza:
Nálam a suliban kell a FOLYOSÓN de a teremben nem kell.
48/94 A kérdező kommentje:
Szerintem meg mindenhol kellene.
2021. máj. 10. 17:20
50/94 A kérdező kommentje:
De én egész nap hordtam, nem vettem le.
2021. máj. 10. 17:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!