Anyukám volt bent. De mikor beszélt az igazgatóval, oszt.főnökkel, tanárral és jött haza akkor elkezdett ordibálni velem hogy leszégyenítetettem meg stb stb stb. Persze a tanárnak hitt mindenki mert terhes. Közben semmit az ég világon nem csináltam, lelki roncs vagyok..
Ilyen a világon nincs, hogy ötös helyett egyest adnak!
Lehet vitatkozni, hogy egy beadandó, vagy felelet hármas vagy négyes. De hogy kitünőre megírja/tudja a diák, és a tanár egyest ír be, ilyen NEM LÉTEZIK.
Vajon minden egyes alkalommal miért nem reklamált a megfelelő helyen a tisztelt kérdező? Ha annyira meg volt győződve a tudása kifogástalanságáról? Biztosan behívtak volna egy másik - pártatlan - tanárt, hogy osztályozza le a vitás dolgozatot.
Az anyuka eddig bele sem nézett az e-naplóba?
Kérdező, konkrétan _milyen okból kifolyólag_ hívták be anyádat az iskolába?
2021. ápr. 26. 18:48
42/48 anonim válasza:
Tanulj!
2021. ápr. 29. 10:16
43/48 anonim válasza:
Pont ez a baj, hogy nem csináltál semmit. Tanulni kellett volna.
2021. ápr. 29. 10:17
44/48 anonim válasza:
Gyanúsan visszavonult az állítólagos kitűnő tanuló, akit meg akarnak buktatni.... ;-)
2021. ápr. 29. 10:24
45/48 anonim válasza:
*"megszégyenítetted"
Olyan szó nincs, hogy "leszégyenít".
Legfeljebb olyan, hogy "leszid".
A nyelvtani szabàlyok alapján összerakható, de a Magyarban nem használt, nincs értelme.
Egy diplomát legalább szerezhetnél mielőtt nyelvújítani próbálsz..
Legalább a magyartanárról van szó? Mert, akkor megértem, hogy meg akar buktatni.
2021. ápr. 29. 17:50
46/48 anonim válasza:
#45: Jogos! :)
2021. ápr. 29. 17:56
47/48 anonim válasza:
Sok felnőtt hozzállása, hogy a diák csak nem akar tanulni, és közben a tanárt hibáztatja, ha mégis egyest kap, pedig igenis vannak ilyen tanárok. Én nem tudom, mi az igazság, hogy te játszod a mártírt vagy a tanárod szállt rád tényleg szándékosan, de az biztos, hogy annyira azért nem hihetetlen a sztori. Az órákon is bszogat vagy próbál megalázni? Van ilyen tanárom nekem is (lefeleltet, nem tudom az anyagot - 2 db 100%-os 1-est ír be. Jövő órán lefeleltet, tudom - egy db 50%-os 4-est. Kicsit mintha nem lenne egyenlő az eloszlás), de az a tanár tényleg láthatóan próbál megalázni is. A legtöbb tanár valóban nem ilyen, de ettől még tény, hogy vannak ilyenek.
2022. jan. 27. 16:00
48/48 anonim válasza:
De várj... ezt hogy kell érteni? A dolgozatodra ráírta, hogy 5, és közben a Krétába ugyanarra a dologra beírt egy 1-est? Vagy csak meg voltál győződve róla, hogy 5-ös a tudásod és így is elhasaltál, és ezért a tanárt hibáztatod? Azért nem mindegy. Igaza van az előttem szólónak, léteznek ilyen tanárok, de kissé vérzik a sztori. Ha a dogára 5-öst írt, és közben 1-es van a Krétában, mindez a tanár rosszindulata miatt, az kb 3 percedbe telne bizonyítani. Ha a dogát te cseszted el, és ezért sértődtél meg a tanárodra, akkor meg nem ő "akar" megbuktatni, hanem egészen egyszerűen alaposabban kéne tanulnod. Melyik a válasz?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!