Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » A tanár meg akar buktatni...

A tanár meg akar buktatni jogtalanul. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Anyukám volt bent. De mikor beszélt az igazgatóval, oszt.főnökkel, tanárral és jött haza akkor elkezdett ordibálni velem hogy leszégyenítetettem meg stb stb stb. Persze a tanárnak hitt mindenki mert terhes. Közben semmit az ég világon nem csináltam, lelki roncs vagyok..
2021. ápr. 26. 15:44
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
100%

Több sebből vérzik ez a történet.

Ilyen a világon nincs, hogy ötös helyett egyest adnak!

Lehet vitatkozni, hogy egy beadandó, vagy felelet hármas vagy négyes. De hogy kitünőre megírja/tudja a diák, és a tanár egyest ír be, ilyen NEM LÉTEZIK.

Vajon minden egyes alkalommal miért nem reklamált a megfelelő helyen a tisztelt kérdező? Ha annyira meg volt győződve a tudása kifogástalanságáról? Biztosan behívtak volna egy másik - pártatlan - tanárt, hogy osztályozza le a vitás dolgozatot.

Az anyuka eddig bele sem nézett az e-naplóba?

Kérdező, konkrétan _milyen okból kifolyólag_ hívták be anyádat az iskolába?

2021. ápr. 26. 18:48
 42/48 anonim ***** válasza:
100%
Tanulj!
2021. ápr. 29. 10:16
 43/48 anonim ***** válasza:
100%
Pont ez a baj, hogy nem csináltál semmit. Tanulni kellett volna.
2021. ápr. 29. 10:17
 44/48 anonim ***** válasza:
100%
Gyanúsan visszavonult az állítólagos kitűnő tanuló, akit meg akarnak buktatni.... ;-)
2021. ápr. 29. 10:24
 45/48 anonim ***** válasza:
81%

*"megszégyenítetted"

Olyan szó nincs, hogy "leszégyenít".

Legfeljebb olyan, hogy "leszid".

A nyelvtani szabàlyok alapján összerakható, de a Magyarban nem használt, nincs értelme.

Egy diplomát legalább szerezhetnél mielőtt nyelvújítani próbálsz..

Legalább a magyartanárról van szó? Mert, akkor megértem, hogy meg akar buktatni.

2021. ápr. 29. 17:50
 46/48 anonim ***** válasza:
90%
#45: Jogos! :)
2021. ápr. 29. 17:56
 47/48 anonim ***** válasza:
Sok felnőtt hozzállása, hogy a diák csak nem akar tanulni, és közben a tanárt hibáztatja, ha mégis egyest kap, pedig igenis vannak ilyen tanárok. Én nem tudom, mi az igazság, hogy te játszod a mártírt vagy a tanárod szállt rád tényleg szándékosan, de az biztos, hogy annyira azért nem hihetetlen a sztori. Az órákon is bszogat vagy próbál megalázni? Van ilyen tanárom nekem is (lefeleltet, nem tudom az anyagot - 2 db 100%-os 1-est ír be. Jövő órán lefeleltet, tudom - egy db 50%-os 4-est. Kicsit mintha nem lenne egyenlő az eloszlás), de az a tanár tényleg láthatóan próbál megalázni is. A legtöbb tanár valóban nem ilyen, de ettől még tény, hogy vannak ilyenek.
2022. jan. 27. 16:00
 48/48 anonim ***** válasza:
De várj... ezt hogy kell érteni? A dolgozatodra ráírta, hogy 5, és közben a Krétába ugyanarra a dologra beírt egy 1-est? Vagy csak meg voltál győződve róla, hogy 5-ös a tudásod és így is elhasaltál, és ezért a tanárt hibáztatod? Azért nem mindegy. Igaza van az előttem szólónak, léteznek ilyen tanárok, de kissé vérzik a sztori. Ha a dogára 5-öst írt, és közben 1-es van a Krétában, mindez a tanár rosszindulata miatt, az kb 3 percedbe telne bizonyítani. Ha a dogát te cseszted el, és ezért sértődtél meg a tanárodra, akkor meg nem ő "akar" megbuktatni, hanem egészen egyszerűen alaposabban kéne tanulnod. Melyik a válasz?
2022. jan. 27. 16:03
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!